PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Bij de Pedicure - Nijmegen

Voetzorg, pedicure behandeling, nagels-eelt-likdoorns-kloven-etc., behandeling van schimmelnagels, voettraining, voet- en onderbeenmassage, behandeling ingroeiende nagels.
0657248324
mmattheeuwse@msn.com

Website
bijdepedicure.nl

Bij de Pedicure - Nijmegen

Masterclasspedicure
In de Betouwstraat 9a, Nijmegen Kwalificaties
Voetzorg • pedicure behandeling • nagels-eelt-likdoorns-kloven-etc. • behandeling van schimmelnagels • voettraining • voet- en onderbeenmassage • behandeling ingroeiende nagels.

Omschrijving

Mijn naam is Margret Mattheeuwse, mijn pedicurepraktijk is gevestigd aan de Betouwstraat 9a in het centrum van Nijmegen. Ik heb mijn roeping gevonden in het werken met mensen en hun voeten. Inmiddels ben ik me ook aan het verdiepen in voet(reflex)massage wat een waardevolle aanvulling is in mijn werk. Als u de eerste keer naar mijn praktijk toekomt, neem ik uitgebreid de tijd om uw voeten te onderzoeken. Dit doe ik door middel van een informatief gesprek en een volledig voetonderzoek. Hierdoor kan ik mij een beeld vormen van uw voetklachten. Daarna, na bespreking van het behandelplan, start in overleg met u de behandeling. U hebt de keuze uit drie soorten behandelingen: de volledige pedicure behandeling, de voetmassagebehandeling of het verwenarrangement. Combinatie hiervan is ook mogelijk. Bent u op zoek naar een professionele pedicure in Nijmegen centrum? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Indien nodig (bij complexe voetproblemen), verwijs ik u graag door naar een podoloog, podotherapeut, medisch pedicure of voetreflextherapeut. Het is niet nodig om met voetklachten rond te blijven lopen. Beter is het om zo snel mogelijk een pedicure in te schakelen. Bij mij kunt u dus terecht voor verschillende voetbehandelingen. Denk aan de behandeling van eelt, de behandeling van likdoorns, de behandeling van ingegroeide teennagels, de behandeling van (verdikte) schimmelnagels of voor een ontspannen voetmassage. Uiteraard geef ik u tijdens de behandeling ook adviezen en/of tips die u direct thuis kunt toepassen. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten om uw voeten en huid zo min mogelijk te belasten. Wenst u een afspraak te maken voor bij mijn voetpraktijk in Nijmegen? Bezoek dan mijn website op www. bijdepedicure.nl of bel mij op 0657248324.