PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Annette's Pedicure Praktijk - Dirksland

Voetzorg, Pedicure behandeling, Nagels-eelt-likdoorns-kloven-etc. Diabetes, reumatische en overige risicovoet, nog geen vergoedingen. Moderne teennagel correctie met LCN Wild Pedique. Manicure. Praktijk op de begane grond.
06-21176280
annettejongejan67@gmail.com

Website

Annette's Pedicure Praktijk - Dirksland

Pedicure
Emmalaan 10, Dirksland Kwalificaties
Voetzorg • Pedicure behandeling • Nagels-eelt-likdoorns-kloven-etc. Diabetes • reumatische en overige risicovoet • nog geen vergoedingen. Moderne teennagel correctie met LCN Wild Pedique. Manicure. Praktijk op de begane grond.

Omschrijving

Annette's Pedicure Praktijk is sinds juli 2017 gevestigd aan de Emmalaan 10 in Dirksland. September 2017 ben ik gestart met de opleiding tot Medisch Pedicure, waarvoor ik maart 2018 geslaagd ben voor de modules diabetes, reumatische en overige risicovoet en het ondernemersplan. September 2018 start ik met het laatste onderdeel specialistische technieken. Bij Annette's Pedicure Praktijk is iedereen welkom. Ik werk met de producten van LCN en Alessandro. Wandelwol dealer. De praktijk is gevestigd op de begane grond en geopend op maandag van 08.00 tot 20.00 uur, dinsdag van 13.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Er is een pinapparaat aanwezig. Parkeren kan voor de deur.