PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Katrin-Voetverzorging op maat - Hillegom

Medisch pedicure, ik verzorg alle voetbehandelingen voor uw voetprobleem, ook voor de risicovoet, ik kom tevens bij u aan huis!
0636496577
K.daniels.falkenhagen@gmail.com

Website

Pedicure Katrin-Voetverzorging op maat - Hillegom

Allround Pedicure
Ambulante pedicure
Frederik va Eedenlaan 16, Hillegom Kwalificaties
Medisch pedicure • ik verzorg alle voetbehandelingen voor uw voetprobleem • ook voor de risicovoet • ik kom tevens bij u aan huis!

Omschrijving

Mijn naam is Katrin Daniels-Falkenhagen, woon in Hillegom vanaf 2017 en ben een gediplomeerd allround pedicure. Ik werk al 25 jaar in de zorg , de laatste 16 jaar werk ik in de gehandicaptenzorg en wilde mij verder ontwikkelen. Pedicure en daarnaar medisch pedicure was voor mij dan ook de volgende stap en een goede combinatie om meer zorg te bieden. Als ambulante pedicure kom ik bij mensen aan huis. Alle benodigde spullen neem ik mee om een goede behandeling te kunnen geven. Er is geen verschil tussen een pedicure en ambulante pedicure. Een pedicure die aan huis komt kan een uitkomst zijn voor mensen die minder te been zijn, weinig tijd hebben om zelf een praktijk te bezoeken of misschien is de stap om zelf naar een pedicuresalon te gaan te groot...... Als ambulante pedicure werk ik in Hillegom en omgeving.