PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Xandra praktijk voor Podologie & Pedicure - Almelo

Medisch pedicure in opleiding en registerpodoloog, Voor al uw voet- en houdingsklachten, De podologische correctiezooltjes worden voor iedereen individueel op maat vervaardigd, U kunt bij mij terecht voor alle pedicurebehandelingen, Behandeling van de risicovoet.
0546443259
podoloog.xandra@gmail.com

Website
podozorg.nl

Xandra praktijk voor Podologie & Pedicure - Almelo

Allround Pedicure
Podoloog
Ambulante pedicure
De Jager 10, Almelo Kwalificaties
Medisch pedicure in opleiding en registerpodoloog • Voor al uw voet- en houdingsklachten • De podologische correctiezooltjes worden voor iedereen individueel op maat vervaardigd • U kunt bij mij terecht voor alle pedicurebehandelingen • Behandeling van de risicovoet.

Omschrijving

Xandra is Registerpodoloog en medisch pedicure in opleiding, Praktijk is gevestigd in Almelo. Werkt samen met Podozorg NL en is eigenaar van Xandra praktijk voor podologie en pedicure. Een verwijzing van een arts of specialist is niet noodzakelijk. De podologische correctiezooltjes worden voor iedereen individueel op maat vervaardigd. Er worden op die plaatsen waar de voet de nodige steun behoeft kleine verhogingen (supplementen) aangebracht. De podologische correctiemethode is gebaseerd op een actieve stimulans van verschillende spieren. Op deze manier wordt de juiste lichaamsbalans geleidelijk hersteld en kunnen voetklachten sterk verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Ook kunt u bij mij terecht voor pedicurebehandelingen!