PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Anna Pedicure - Capelle aan den IJssel

Voetzorg, pedicure behandeling, (ingroeiende nagels - eelt verwijderen - likdoorns verwijderen, kalknagels behandelen, etc.)
0623662286
capelle@annapedicure.nl

Website
annapedicure.nl/

Anna Pedicure - Capelle aan den IJssel

Pedicure
Ambulante pedicure
Henri Laurensrade 46, Capelle aan den IJssel Kwalificaties
Voetzorg • pedicure behandeling • (ingroeiende nagels - eelt verwijderen - likdoorns verwijderen • kalknagels behandelen • etc.)

Omschrijving

Ik heb een praktijk aan huis. De praktijk vindt u in de wijk Schollevaar in Capelle aan den IJssel. U kunt bij mij thuis terecht voor een behandeling maar bent u slecht ter been of gaat u niet meer zo graag de deur uit? Ik kom dan met groot plezier gewoon bij u thuis. Ik zie kansen om mijn verschillende expertise te bundelen in één praktijk. In deze hectische tijd is het belangrijk om tijd te nemen voor jezelf. En tijd te nemen voor ontspanning. Naast het professionele gedeelte probeer ik me te onderscheiden door bij iedere behandeling een ontspannen sfeer te creëren en mijn cliënten persoonlijk te benaderen. Tijd en aandacht is een van de mooiste dingen die je aan een persoon kunt schenken.Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk. Anna Nolte