PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicurepraktijk Faunabuurt - Almere

Voetzorg, volledige pedicurebehandelingen, wellness behandeling, behandeling van schimmelnagels, behandeling van de diabetesvoet, etc.
0614926233
pedicure.carladejong@gmail.com

Website
pedicurepraktijkfaunabuurt.nl

Pedicurepraktijk Faunabuurt - Almere

Pedicure
Tapirstraat 18, Almere Kwalificaties
Voetzorg • volledige pedicurebehandelingen • wellness behandeling • behandeling van schimmelnagels • behandeling van de diabetesvoet • etc.

Omschrijving

Mijn naam is Carla de Jong, ben gediplomeerd pedicure en heb mijn Pedicurepraktijk Faunabuurt in Almere. Ben lid van de branche organisatie ProVoet. In mijn praktijk kunt u terecht voor een volledige pedicurebehandeling voor uw voeten. De pedicurebehandeling is er op gericht om uw voeten optimaal te verzorgen, met aandacht voor uw specifieke klachten zoals likdoorns, ingroeiende nagels, mycose (schimmel) nagels, beschadigde nagels, hiel kloven etc., met de juiste behandeling en eventueel medicatie (mycosenagels) zijn de meeste voetproblemen goed door mij te behandelen. Tevens kunt u bij mij terecht voor een heerlijke wellness behandeling, een lekkere verwennerij voor uw voeten. Ook voor mooi gelakte teennagels met gellack nail 10 bent u bij mij aan het juiste adres. Kortom voor een deskundige behandeling zie ik u graag in mijn salon. Voor het maken van een afspraak kan dit via de website of eenvoudig per telefoon. Voor een professionele behandeling van uw voeten gaat u naar Pedicurepraktijk Faunabuurt in Almere, tevens kan ik de diabetes/risico voet behandelen volgens de branchenorm.