PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

VoetenVrouw Karin - Almere

In de ruime praktijk is het binnenkomen al een rustpunt op zich! De praktijk bevindt zich op de begane vloer. Voetenvrouw Karin biedt u alle noodzakelijke zorg voor uw voeten. Uw voeten zijn bij Voetenvrouw Karin in goede handen! Van schimmelnagels, eelt, kloven , likdoorns ect. tot een weldadige voetmassage met home made scrub, zuiverder bestaat er niet! In opleiding voor Medisch pedicure.
0636278729
voetenvrouwkarin@gmail.com

Website
voetenvrouwkarin.nl

VoetenVrouw Karin - Almere

Pedicure
Bouwmeesterweg 16, Almere Kwalificaties
In de ruime praktijk is het binnenkomen al een rustpunt op zich! De praktijk bevindt zich op de begane vloer. Voetenvrouw Karin biedt u alle noodzakelijke zorg voor uw voeten. Uw voeten zijn bij Voetenvrouw Karin in goede handen! Van schimmelnagels • eelt • kloven • likdoorns ect. tot een weldadige voetmassage met home made scrub • zuiverder bestaat er niet! In opleiding voor Medisch pedicure.

Omschrijving

Zorg op maat! Mijn naam is Karin van der Waals, geboren in een Amsterdamse familie. Ik ben 50 plus. De pedicurepraktijk is gevestigd in Almere aan de Bouwmeesterweg 16. Mijn dagbesteding bestaat voornamelijk uit alles wat met voeten te maken heeft. Hetzij in de praktijk of voor mijn studie Medisch pedicure. Zoekt u professionele zorg voor voetproblemen? Ik kan u helpen met alle mogelijke problemen op het gebied van pijnlijke voeten. Ik bezit veel ervaring en ontvang u graag in mijn pedicurepraktijk te Almere Buiten. Ik ben lid van ProVoet.