PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Voet bij stuk - Medisch Pedicure - Nunspeet

Allround medisch pedicure: complete (medische) voetverzorging voor diabetische, reumatische, oncologische, geriatrische, spastische en verwaarloosde voet. Orthesiologie, nagelregulatietechniek, nagelreparatietechniek, drukverdelingstechniek. Voet- en onderbeenmassage.
0657772262
info@voetbijstuk.nl

Website
voetbijstuk.nl

Voet bij stuk - Medisch Pedicure - Nunspeet

Allround Pedicure
Ambulante pedicure
Smithstraat 21, NUNSPEET Kwalificaties
Allround medisch pedicure: complete (medische) voetverzorging voor diabetische • reumatische • oncologische • geriatrische • spastische en verwaarloosde voet. Orthesiologie • nagelregulatietechniek • nagelreparatietechniek • drukverdelingstechniek. Voet- en onderbeenmassage.

Omschrijving

Mijn naam is Kirsten van Hattem, ik ben gediplomeerd medisch pedicure, mijn pedicurepraktijk is gevestigd in Nunspeet aan de Smithstraat 21. Na een loopbaan waarbij voornamelijk de zorg voor een manager, het proces en de kwaliteit voorop stonden, heb ik de keuze gemaakt voor een beroep in de zorg. Hierbij stond de intrinsieke behoefte om persóónlijke zorg te leveren bovenaan. Met het starten van mijn praktijk heb ik ‘voet bij stuk’ gehouden. Als medisch pedicure ben ik gekwalificeerd voor de behandeling van de risicovoet. Daarnaast bied ik mogelijkheid om specialistische technieken toe te passen bij nagel- en voetproblemen. U kunt hierbij denken aan nagelregulatie en nagelreparatie, het vervaardigen van een orthese of het plaatsen van ander drukverdelingsmateriaal. Met Voet bij stuk wil ik graag een significante bijdrage leveren aan professionele zorg voor uw voeten! De praktijkruimte is op de begane grond en rolstoeltoegankelijk. Er is parkeerruimte voor de deur. Behandelingen vinden plaats volgens afspraak. Wilt u een behandeling afspreken, maar bent u niet in de gelegenheid om de praktijk te bezoeken? Dan kunt u een afspraak maken voor een behandeling bij u aan huis. Ik ben lid van ProVoet en ProCert.