PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Maris - Heino

Basisbehandeling voeten zoals het verwijderen van eelt - likdoorns, verzorging van de nagels, kloven, ingroeiende nagels, nagelreconstructie, nagels lakken met gellak, voetmassage, verkoop van Pure Jo natuurlijke producten voor uw voetverzorging!
06-21942803
info@pedicuremaris.nl

Website
pedicuremaris.nl

Pedicure Maris - Heino

Masterclasspedicure
Ambulante pedicure
Vogelzang 2, Heino Kwalificaties
Basisbehandeling voeten zoals het verwijderen van eelt - likdoorns • verzorging van de nagels • kloven • ingroeiende nagels • nagelreconstructie • nagels lakken met gellak • voetmassage • verkoop van Pure Jo natuurlijke producten voor uw voetverzorging!

Omschrijving

Welkom, ik ben Mariske van der Wall, gediplomeerd pedicure. Mijn praktijk Pedicure Maris is gevestigd aan de Vogelzang 2 in Heino. Ik werk volgens de richtlijnen uit de Code van het voetverzorgingsbedrijf. Door het regelmatig bijwonen van bijeenkomsten, workshops, het lezen van vakbladen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Naast mijn werk als verpleegkundige in de thuiszorg, ben ik sinds januari 2019 begonnen met mijn eigen pedicure praktijk. Vanaf september 2019 ga ik verder met de opleiding tot Medisch Pedicure. Bent u ook toe aan een verzorgende en ontspannende behandeling voor uw voeten? Ik werk alleen met natuurlijke producten van Pure Jo of Magnesiumolie van Permsal. Pedicure Maris is aangesloten bij branchevereniging ProVoet. U wilt eindelijk van uw voetklachten af? Neem dan contact met mij op via de mail/telefoon/Facebook. U kunt via de foto door klikken naar mijn website voor meer informatie. Ik werk zowel aan huis in mijn eigen praktijkruimte als ambulant, met alle plezier kom ik bij u aan huis! Let wel, bij mij thuis moet u, om in mijn praktijkruimte te komen, een trap op! Er zijn plannen voor een aanbouw, maar voorlopig heb ik een fijne ruimte in huis. U bent van harte welkom bij Pedicure Maris in Heino!