PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Maris - Heino

Basisbehandeling voeten zoals het verwijderen van eelt - likdoorns, verzorging van de nagels, kloven, ingroeiende nagels, nagelreconstructie, nagels lakken met gellak, voetmassage, verkoop van Pure Jo natuurlijke producten voor uw voetverzorging en Wandelwol.
06-21942803
info@pedicuremaris.nl

Website
pedicuremaris.nl

Pedicure Maris - Heino

Masterclasspedicure
Ambulante pedicure
Vogelzang 2, Heino Kwalificaties
Basisbehandeling voeten zoals het verwijderen van eelt - likdoorns • verzorging van de nagels • kloven • ingroeiende nagels • nagelreconstructie • nagels lakken met gellak • voetmassage • verkoop van Pure Jo natuurlijke producten voor uw voetverzorging en Wandelwol.

Omschrijving

Welkom, ik ben Mariske van der Wall, medisch pedicure. Mijn praktijk Pedicure Maris is gevestigd aan de Vogelzang 2 in Heino. Ik werk zowel aan huis in mijn eigen praktijkruimte als ambulant, met alle plezier rijd ik naar u toe, op dit moment ben ik werkzaam in Heino, Zwolle, Raalte, Wijhe, Olst, Dalfsen en Oudleusen. Tevens werk ik volgens de richtlijnen uit de Code van het voetverzorgingsbedrijf. Door het regelmatig bijwonen van bijeenkomsten, workshops, het lezen van vakbladen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. in Januari 2019 ben ik begonnen met mijn eigen pedicure praktijk. Bent u ook toe aan een verzorgende en ontspannende behandeling voor uw voeten of heeft u een directe pijnklacht? neem dan via de telefoon, mail of app contact met me op. Ik werk alleen met natuurlijke producten van Pure Jo en met Wandelwol, een mooi antidruk. Pedicure Maris is aangesloten bij branchevereniging ProVoet. via de mail/telefoon/Facebook. Let wel, bij mij thuis moet u, om in mijn praktijkruimte te komen, een trap op! Er zijn plannen voor een aanbouw, maar voorlopig heb ik een fijne ruimte in huis. U bent van harte welkom bij Pedicure Maris in Heino!