PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Praktijk Judith Korfage - Purmerend

Voetzorg; pedicure behandelingen zoals nagels knippen/polijsten, eelt verwijderen, kalknagels en ingroeiende nagels behandelen, likdoorns en kloven verwijderen, voetmassage.
0639546391
pedicure.judithkorfage@gmail.com

Website
pedicurejudithkorfage.nl

Pedicure Praktijk Judith Korfage - Purmerend

Pedicure
Goudenregenstraat 120, Purmerend Kwalificaties
Voetzorg; pedicure behandelingen zoals nagels knippen/polijsten • eelt verwijderen • kalknagels en ingroeiende nagels behandelen • likdoorns en kloven verwijderen • voetmassage.

Omschrijving

Mijn naam is Judith Korfage en in 2019 ben ik mijn pedicure praktijk in Purmerend gestart. De diversiteit van het vak spreekt me erg aan. Elke voet vraagt om een specifieke aanpak; van ‘klaar voor de vakantie voeten’ tot voeten met klachten. U kunt bij mij terecht voor het knippen en polijsten van teennagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, het behandelen van ingroeiende teennagels, kloven en schimmelnagels. Mijn praktijk bevindt zich op de eerste etage in de Bloemenbuurt van Purmerend aan de Goudenregenstraat 120, er is voldoende parkeerplaats in de buurt. Is het uw eerste afspraak? Dan start ik met een intake gesprek en het opstellen van een behandelplan. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak klikt u eventjes door naar mijn website. Ik ben aangesloten bij ProVoet en sta geregistreerd bij de KvK.