PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Feather Feet Pedicure - Almere

Alleen een Ambulante Pedicure, omgeving Almere, volledig gediplomeerd, voetzorg alle pedicure behandelingen, deelbehandelingen, nagels lakken, etc.
06-44945771
info@featherfeetpedicure.nl

Website
featherfeetpedicurealmere.nl

Feather Feet Pedicure - Almere

Pedicure
Ambulante pedicure
Rietmeent 70, Almere Kwalificaties
Alleen een Ambulante Pedicure • omgeving Almere • volledig gediplomeerd • voetzorg alle pedicure behandelingen • deelbehandelingen • nagels lakken • etc.

Omschrijving

Mijn naam is Vera Schaefer en woon in Almere Haven. Als ambulant pedicure kom ik graag bij u thuis. Fijn van de behandeling genieten in het comfort van uw eigen huis en in uw eigen vertrouwde omgeving. Ik ben werkzaam in Almere en omgeving zoals Naarden, Bussum, Weesp, Muiden, Diemen en Amsterdam. Staat uw woonplaats er niet tussen? Geen zorgen, u kunt mij altijd bellen of mailen zodat we samen kunnen kijken of ik ook bij u aan huis kan komen. De volledige pedicure behandelingen bestaan uit het verwijderen van eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Behandeling van kloven en verdere nagelproblemen zoals mycosenagels (schimmelnagels), etc. Ik ben volledig gediplomeerd en aangesloten bij Brancheorganisatie ProVoet. Ik werk met hoogwaardige kwaliteit producten, materialen en een pedicuremotor met nattechniek. Cadeaubonnen zijn leuk om te geven en te krijgen. Indien u mij vooraf laat weten dat u een cadeaubon wenst te kopen, neem ik deze mooi ingepakt voor u mee. Voor meer informatie over mijn behandelingen, prijzen en/of voor het maken van een afspraak klikt u eventjes door naar mijn website. Ik ben trouwens ook bereikbaar op nummer 06-44945771. Misschien ben ik de pedicure die u zoekt?