PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Ambulant Pedicure Denise - Breda

Alle pedicure behandelingen, Voetmassages, Nagels lakken met Gellak, Behandeling van mycose/schimmelnagels, etc., Ambulant pedicure Denise werkt in Breda en Oosterhout.
0653809800
denisevankempen@hotmail.com

Website
m.facebook.com/profile.php?id=461949011041183&ref=content_filter

Ambulant Pedicure Denise - Breda

Pedicure
Ambulante pedicure
Laaghamlaan 15, Breda Kwalificaties
Alle pedicure behandelingen • Voetmassages • Nagels lakken met Gellak • Behandeling van mycose/schimmelnagels • etc. • Ambulant pedicure Denise werkt in Breda en Oosterhout.

Omschrijving

Ambulante pedicure Denise, de pedicure die nog wel aan huis komt! Mijn naam is Denise van Kempen, ik ben pedicure en kom bij u aan huis in Breda en Oosterhout. Al jaren zijn er veel thuis kapsters actief, maar zijn er nog maar weinig pedicures die aan huis komen of ambulant hun beroep uitvoeren. Helaas kan niet altijd iedereen zomaar van huis, denk aan gezondheid, slecht ter been, vervoersproblemen of omdat het gewoon niet in het schema past met het werk en kinderen. Hoe fijn kan het zijn dat u gewoon thuis kunt blijven en toch kunt genieten van een voetbehandeling en/of een relax momentje. Mijn werkdagen zijn de woensdag van 09:00 uur - 18:00 uur en de donderdag van 15:00 uur - 18:00 uur. Avond uren en op zaterdag alleen in overleg. Ben ik de pedicure die u zoekt? Neem gerust contact met mij op via telefoonnummer 0653809800.