PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

ARKADA TECHNIEK OF METHODE / Podo-Expert
Last van ingroeiende nagels? Een steeds terugkerend probleem? De Arkada techniek of Podo-Expert is een uit Polen afkomstig ingenieus apparaat dat in 2009 is ontwikkeld door nagelstylist en bouwkundige, de heer Adrian Arkada. In Polen werken artsen/chirurgen met de Arkada techniek / Podo-Expert om ingegroeide nagels te behandelen. Bij de Podo-Expert wordt de teen in het apparaat gefixeerd waarna er door gebruik van verschillende manipulatoren enerzijds druk op de nagel wordt gezet en anderzijds ruimte wordt gecreëerd onder de laterale en mediale zijde van de nagelplaat. Dit proces dient in etappes plaats te vinden.

De Arkada techniek /-methode is ontstaan uit een technische wetenschap. Daarom noemt men het geen nagelcorrectie maar engineering van de nagel, een NAGELRECONSTRUCTIE. Deze Arkada techniek is heel breed. Het grote voordeel van deze methode is dat de behandelaar iedere nagel naar haar oorspronkelijke vorm kan terugbrengen. Elke vorm van ingroeiing en/of vormverandering van de nagelplaat is anders en het behandelplan wordt aan elke situatie aangepast.UW ARKADA PEDICURE VOOR INGROEIENDE NAGELS / NAGELPROBLEMEN

De Arkada techniek is dus een nieuwe nagelregulatietechniek, breed inzetbaar bij allerlei nagelproblemen zoals ingroeiende nagels, rond groeiende nagels, etc. De Arkada methode is een corrigerende procedure voor ingroeiende en rond groeiende nagels.

Het wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden, ook niet via de chirurg. Uw nagel wordt in een behandeling bij een Arkada Pedicure op een professionele en pijnloze wijze rechtgezet en u bent per direct pijnvrij! Pijnlijke behandelingen door de huisarts en/of chirurg zijn door middel van de Arkada techniek overbodig geworden!

Een gemiddelde behandeling duurt ca. 40-60 minuten. Er kunnen ook situaties voorkomen waarin de behandeling langer duurt. Voordat een behandeling plaatsvindt zal uw Arkada-specialist/pedicure altijd kijken  naar de onderliggende structuren van de teen en voet die mogelijk de oorzaak kunnen zijn van de probleemsituatie. Ook een gedegen schoenonderzoek mag en zal niet ontbreken.

Zoek uw professionele ARKADA PEDICURE bij u in de buurt op www.pedicuregezocht.nl