PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

De informatie die u nodig hebt van PedicureGezocht!

Alles voor uw salon

Over Pedicure Gezocht 

Pedicure vinden, pedicure zoeken.

Zoekt u een goede professionele pedicure in uw omgeving? Voor een verantwoorde keuze en op een voor u gerieflijke locatie? Bij u thuis of in een pedicuresalon? Op pedicuregezocht.nl kunt u gemakkelijk een geregistreerde pedicure/podoloog in Nederland en/of België vinden, gesorteerd op land, provincie en plaats. Een pedicure is iemand die gespecialiseerd is in het verzorgen en behandelen van voeten. Op deze website zijn pedicures overzichtelijk voor u weergegeven. In één oogopslag ziet u waar u met uw voetprobleem geholpen kunt worden. Heeft u een ingroeiende teennagel? U wenst deze gereguleerd te hebben met bijvoorbeeld een nagelbeugel? Heeft u diabetes, reuma, een dwarslaesie of een andere medische klacht? Dan ziet u meteen bij welke pedicure u in uw woonplaats of omgeving terecht kunt. U maakt de keus naar waarde van de kwalificaties en professionele behandeling! Klikt u op de naam van de salon dan ontvangt u automatisch meer informatie. 

Kwalificaties Pedicure

Pedicure/Basispedicure en/of cosmetische pedicure: Dat wil zeggen dat dit een pedicure is die geen extra technieken heeft geleerd en waarbij u terecht kunt voor uw algehele voetverzorging zoals het verwijderen van eelt, likdoorns, behandeling van kloven, verdikte (schimmel)nagels, etc. Bij de cosmetische pedicure kunt u ook terecht voor het lakken van uw teennagels, paraffinebad, aanbrengen van gelnagels/gelnagellak, extra voetmassage, etc.

Masterclasspedicure: Dat wil zeggen dat dit een pedicure is die diverse technieken / kwalificaties, zoals het maken van teenstukjes op maat, het reguleren van uw ingroeiende nagel, etc.,  naast haar basisdiploma behaald heeft. Zij onderscheidt zich dus van een Basispedicure.

Pedicure in de Zorg: Dat wil zeggen dat dit een pedicure is die extra specialisaties bezit voor de verzorging van personen met diabetes, reuma, vaatproblemen, kanker en overige risicovolle aandoeningen. Mocht u in aanmerking komen voor een vergoeding door uw ziektekostenverzekering en u bent ingedeeld in zorgprofiel 2 en/of 3, dan dient u erop te letten of uw pedicure in staat geschreven in een kwaliteitsregister. Vraag de voorwaarden voor uw vergoeding altijd na bij uw zorgverzekeraar.

Allroundpedicure: Dat zijn pedicures die geheel afgestudeerd zijn en waarbij u met al uw voetproblemen terecht kunt. Dit zijn o.a. Medisch pedicures; Paramedisch Chiropodist; Kwaliteitspedicure; Gespecialiseerd voetverzorger; Oncologische voetzorgverlener; Pedicure in de sport / Sportpedicure; Podoloog.  Mocht u in aanmerking komen voor een vergoeding door uw ziektekostenverzekering en u bent ingedeeld in zorgprofiel 2 en/of 3, dan dient u erop te letten of uw pedicure staat ingeschreven in een kwaliteitsregister. Vraag de voorwaarden voor uw vergoeding altijd na bij uw zorgverzekeraar.
Arkada Methode

Arkada Pedicure: Bij verschillende hiervoor genoemde kwalificaties kan de ARKADA PEDICURE vermeld staan. De Arkada methode is een nieuwe nagelregulatietechniek, breed inzetbaar bij allerlei nagelproblemen. De Arkada methode is een corrigerende procedure voor ingroeiende en rond groeiende nagels. Het wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden, ook niet via de chirurg. Uw nagel wordt in een behandeling bij een Arkada Pedicure op een professionele wijze rechtgezet en u bent per direct pijnvrij!

Podoloog 

Bij sommige pedicures kunt u ook terecht voor drukontlastende- en corrigerende inlegzooltje / podologische zooltjes. U kunt hierbij  terecht  met heel veel verschillende klachten die te maken hebben met uw voet. Bijvoorbeeld bij afwijkende vormen, verminderde beweeglijkheid, overbelasting en pijnen of teenproblemen. Er zijn veel verschillende behandelmogelijkheden. Vraag ook hier de voorwaarden voor uw vergoeding altijd na bij uw zorgverzekeraar!

Zoek hier de pedicure/podoloog die bij u en uw voetprobleem past!

Daar loopt u mee weg!

Hennie Rothman - Harmsen

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

https://www.facebook.com/pedicuregezocht.nl