PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

REGISTERPODOLOOG

De zolen die door een registerpodoloog vervaardigd worden komen veel overeen met die van de podotherapeut. Een verwijzing van een arts of specialist is hier niet noodzakelijk. De podologische correctiezooltjes worden voor iedereen individueel op maat vervaardigd. Er worden op die plaatsen waar de voet de nodige steun behoeft kleine verhogingen (supplementen) aangebracht. De podologische correctiemethode is gebaseerd op een actieve stimulans van verschillende spieren. Op deze manier wordt de juiste lichaamsbalans geleidelijk hersteld en kunnen voetklachten sterk verminderen of zelfs volledig verdwijnen.
"Podoloog-A, -B, etc." als classificatie bestaat niet meer. Iedereen kan en mag zich podoloog als titel benoemen, zonder consequenties maar hiervoor bestaan geen vergoedingsmogelijkheden meer voor. Podoloog is een onbeschermde titel. Iedereen mag (silicone) ortheses maken en steunzolen, dat is geen 'voorbehouden handeling' in de zin van het (tucht) recht en de titel "Podoloog" voeren.

U heeft pijnlijke voeten, knie, rug, nek en schouderklachten? Pijn in de lies? En u denkt corrigerende en/of ondersteunende zolen nodig te zijn? U ontvangt hiervoor een vergoeding van uw ziektekostenverzekering? Ga dan naar een geregistreerde registerpodoloog!

Een pedicure bij u in de buurt kunt u vinden op www.pedicuregezocht.nl