PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medisch Pedicuresalon Voetwellness - Mariënvelde

Voetzorg, Pedicure behandeling, Behandeling van risicovoeten, Voetmassage, Voetreflexmassage, Ik kom ook bij u aan huis!
0652300686
voetwellnessmarienvelde@gmail.com

Website
Www.voetwellnessmarienvelde.nl

Medisch Pedicuresalon Voetwellness - Mariënvelde

Allround Pedicure
Ambulante pedicure
Oncologische Voetzorg
Binnenweg 1-A, Mariënvelde Kwalificaties
Voetzorg • Pedicure behandeling • Behandeling van risicovoeten • Voetmassage • Voetreflexmassage • Ik kom ook bij u aan huis!

Omschrijving

Mijn naam is Sonja Goldner en ben een gediplomeerd Medisch Pedicure. Mijn praktijk Voetwellness Mariënvelde is gevestigd in het buitengebied van het mooie dorp Mariënvelde aan de Binnenweg 1-A. Is makkelijk bereikbaar, rolstoeltoegankelijk en er is voldoende parkeerruimte vlak voor de deur. Bij Voetwellness Mariënvelde kunt u terecht voor allerlei voetbehandelingen, zowel voor gezonde voeten als voor voeten met kalknagels, ingroeiende nagels, eelt, likdoorns, wratten, kloven, etc. Ook personen met risicovoeten zoals diabeet of reuma mag ik behandelen. Kunt u, om wat voor reden dan ook, niet naar de praktijk komen, dan is behandeling bij u thuis, ambulant, ook mogelijk. Om mij te verdiepen en te specialiseren in behandelmethodes en -technieken, volg ik regelmatig bijscholingscursussen en workshops. Voetwellness Mariënvelde is aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie ProVoet en is ingeschreven in het kwaliteitsregister van ProCert.