PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medisch Pedicure Mikaela Winkel - Vriezenveen

Voetzorg, Pedicure behandeling, Medisch pedicure in zowel zorg als praktijk aan huis, Behandeling voor o.a. risico voet, diabetes en reuma, Alle voorkomende werkzaamheden aan voeten incl. nagelbeugels, gelnagels, srub, pakkingen, harsen en nagels lakken.
0610655718
mik_aela@hotmail.com

Website

Medisch Pedicure Mikaela Winkel - Vriezenveen

Allround Pedicure
Haarspit 46, Vriezenveen Kwalificaties
Voetzorg • Pedicure behandeling • Medisch pedicure in zowel zorg als praktijk aan huis • Behandeling voor o.a. risico voet • diabetes en reuma • Alle voorkomende werkzaamheden aan voeten incl. nagelbeugels • gelnagels • srub • pakkingen • harsen en nagels lakken.

Omschrijving

Ik ben Mikaela Winkel, Medisch Pedicure te Vriezenveen en mijn praktijk is gevestigd aan de Haarspit 46. Ik heb mij gespecialiseerd in de diabetische voet, reumatisch voet, verwaarloosde voet, oudere voet en de spastische voet. Behandeling bestaat uit nagels knippen en vijlen, eelt verwijderen, likdoorns, ingroeiende nagels verhelpen en wordt afgerond met een heerlijke voetencrème als verzorging of nazorg. Tevens kunt u ook bij mij terecht voor het plaatsen van nagelbeugels, gelnagels of een french pedicure. Ook voor het lakken van teennagels is geen probleem. Ik heb een praktijk aan huis. Wat doet een medisch pedicure? De medisch pedicure houdt zich, net als een pedicure, bezig met de verzorging van voeten en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Afhankelijk van de klachten van de cliënt voert de medisch pedicure de passende specialistische behandeling uit. Zij kent de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. Om locaties aan de voet drukvrij te leggen past ze onder meer anti-druktechnieken toe. Ook voor nagelprothesen- en reparaties kunt u bij een medisch pedicure terecht. Om de nagel te reguleren plaatst ze nagelbeugels. Ook is de medisch pedicure op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. De medisch pedicure weet wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines. Voor het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar op nummer 0610655718.