PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medisch Pedicure Praktijk Pedicare Noordwijk

Medisch Pedicure, Alle pedicure behandelingen Diabetes of Reumatische voet, Pijnloze behandeling van ingegroeide nagels met de nieuwste techniek, Antidruktechniek, Orthese/hulpstukjes voor de tenen, Wratten behandelen met Cryo Pen, Laser voor behanding van schimmelnagels, Nagels repareren met gel/acryl, Nagels lakken/gellak, Wellness behandeling, De behandeling is op afspraak bij U thuis (ambulant) of in mijn praktijk.
0624194554
info@pedicarenoordwijk.nl

Website
pedicarenoordwijk.nl

Medisch Pedicure Praktijk Pedicare Noordwijk

Allround Pedicure
Ambulante pedicure
Peterhof 7, Noordwijk Kwalificaties
Medisch Pedicure • Alle pedicure behandelingen Diabetes of Reumatische voet • Pijnloze behandeling van ingegroeide nagels met de nieuwste techniek • Antidruktechniek • Orthese/hulpstukjes voor de tenen • Wratten behandelen met Cryo Pen • Laser voor behanding van schimmelnagels • Nagels repareren met gel/acryl • Nagels lakken/gellak • Wellness behandeling • De behandeling is op afspraak bij U thuis (ambulant) of in mijn praktijk.

Omschrijving

Welkom bij Medisch Pedicure Praktijk Pedicare Noordwijk voor voetzorg en Pedicure behandeling. In ben Ingrid Dol en mijn praktijk is gevestigd aan de Peterhof 7 in Noordwijk. Sinds februari 2017 ben ik pedicure en in februari 2019 heb ik mijn Medisch Pedicure diploma behaald. U kunt bij mij dus terecht met al uw voetproblemen, ook voor de risicovoet. Ik heb mij gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren. Ik gebruik hiervoor de nieuwste techniek van de UniBrace. Deze techniek biedt de mogelijkheid om drie krachten gelijktijdig te gebruiken om op een pijnloze manier alle ingroeiende of rondgroeiende nagels terug te brengen naar een normale groeivorm. Ook heb ik de mogelijkheid om een test te nemen van een vermoedelijke schimmelnagel, hiermee wordt een schimmel aangetoond. Is de test positief dan kan er een behandeling en/of een zorgtraject starten. Met de CryoPen kunnen voetwratten veilig en effectief worden verwijderd, omdat de wrat gecontroleerd vernietigd wordt door nauwkeurige toepassing van bevriezing. Dus ook voor wratbehandeling kunt u bij mij terecht! Als medisch pedicure voldoe ik aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiƫne, milieu en arbeidsomstandigheden. Ik werk ook ambulant en kom bij U thuis voor een behandeling op afspraak. Ik ben gediplomeerd lid van branchevereniging ProVoet en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van ProCert. Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak bezoekt u mijn website of bel mij op telefoonnummer 0624194554.