PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Sunny Feet Pedicure - Purmerend

Voetzorg, Pedicure behandelingen; Nagels knippen, het evt. verwijderen van eelt, het behandelen van likdoorns, ingroeiende nagels of kloven. Tevens kunnen de nagels voorzien worden van een mooie nagellak of shellac beiden van CND. Of een French Pedicure.
0615868310
ingridpostma@hetnet.nl

Website
@sunnyfeetpedicure (Facebook-pagina)

Sunny Feet Pedicure - Purmerend

Pedicure
Madura 3, Purmerend Kwalificaties
Voetzorg • Pedicure behandelingen; Nagels knippen • het evt. verwijderen van eelt • het behandelen van likdoorns • ingroeiende nagels of kloven. Tevens kunnen de nagels voorzien worden van een mooie nagellak of shellac beiden van CND. Of een French Pedicure.

Omschrijving

Mijn naam is Ingrid Postma en de praktijk Sunny Feet Pedicure is gevestigd te Purmerend aan de Madura 3. Een pedicure behandeling wordt nog vaak als luxe behandeling gezien maar dat is zeker niet altijd het geval. Voetklachten kunnen allerlei oorzaken hebben, door met regelmaat een pedicure behandeling in te plannen kunnen deze klachten afnemen. En een pedicure behandeling is zeker niet alleen voor dames, steeds meer heren ervaren een pedicure behandeling als zeer prettig. Mijn motto luidt: "Bij Sunny Feet Pedicure heeft u in de zomer én in de winter zonnige voeten" Voor meer informatie kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06 15868310 of u kunt mijn Facebook-pagina @sunnyfeetpedicure raadplegen voor meer informatie.