PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Cindy Groot Pedicure - Venhuizen

Voetzorg, alle pedicurebehandelingen zoals eelt verwijderen, frezen van verdikte nagels, behandeling van ingroeiende nagels, likdoorns verwijderen, behandeling van kloven, nagels lakken/gelnagels, spa pedicure, etc.
0228542273
info@cindygrootpedicure.nl

Website
Www.cindygrootpedicure.nl

Cindy Groot Pedicure - Venhuizen

Pedicure
Westerkerkweg 29, Venhuizen Kwalificaties
Voetzorg • alle pedicurebehandelingen zoals eelt verwijderen • frezen van verdikte nagels • behandeling van ingroeiende nagels • likdoorns verwijderen • behandeling van kloven • nagels lakken/gelnagels • spa pedicure • etc.

Omschrijving

Mijn naam is Cindy Groot en ben pedicure in Venhuizen. Mijn pedicurepraktijk is gevestigd aan de Westerkerkweg 29. Na ongeveer 18 jaar in de ouderenzorg als activiteitenbegeleider te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om mij om te laten omscholen tot pedicure. In juli 2017 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Tevens volg ik regelmatig nieuwe cursussen om mijn kennis up to date te houden en bij te blijven. Momenteel ben ik gespecialiseerd in de behandeling van ingroeiende nagels met diverse nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van een metalen of kunststof strip een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste groeivorm te corrigeren. Ik ben lid van brancheorganisatie ProVoet en als pedicure voldoe ik aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiƫne, milieu en arbeidsomstandigheden. U kunt bij mij dus terecht voor alle pedicurebehandelingen zoals o.a.: ingroeiende nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, het frezen van verdikte (schimmel)nagels, heerlijke Spa pedicure, het lakken van nagels en/of aanbrengen van gelnagels, etc. Uw voeten zijn bij mij in vertrouwde handen. Voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak kunt u mij bellen op 0228542273. Als ik niet in de gelegenheid ben om uw telefoontje te beantwoorden spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Heeft u problemen met uw voeten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Hopelijk tot ziens in mijn praktijk?