PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Gerda Brinkhof - Heeten/Raalte

Voetzorg, Pedicure behandelingen, Nagels-eelt-likdoorns-kloven-etc., Medisch pedicure, Behandeling risicovoeten, Diabetes, Reuma, Behandeling ingroeiende nagels, Nagelreparatie, Maken van teenstukjes/orthesen, Toepassen antidruktechniek, Ik ben uw pedicure aan huis!
06-17522278
info@pedicuregerdabrinkhof.nl

Website
Www.pedicuregerdabrinkhof.nl

Pedicure Gerda Brinkhof - Heeten/Raalte

Allround Pedicure
Haverstraat 3, Raalte Kwalificaties
Voetzorg • Pedicure behandelingen • Nagels-eelt-likdoorns-kloven-etc. • Medisch pedicure • Behandeling risicovoeten • Diabetes • Reuma • Behandeling ingroeiende nagels • Nagelreparatie • Maken van teenstukjes/orthesen • Toepassen antidruktechniek • Ik ben uw pedicure aan huis!

Omschrijving

Pedicure Gerda Brinkhof werkt in een eigen ruimte bij Beautycentrum Lookx & more, Haverstraat 3 te Raalte op afspraak. Alleen op maandagmorgen werkt pedicure Gerda ambulant. Gerda is medisch pedicure en behandelt en verzorgt voeten met of zonder problemen. Uw voeten worden voor de behandeling gedesinfecteerd en geïnspecteerd op eventuele voetschimmel, wondjes, kloven, enz. Uw klachten worden in overleg met u behandeld. Sinds 18 januari 2018 ben ik werkzaam als medisch pedicure. Als medisch pedicure mag ik behandelingen uitvoeren bij patiënten met Diabetes en Reuma en bij verhoogd risico bij andere chronische ziekten eventueel tegen vergoeding van de zorgverzekeraar uit de aanvullende verzekering. Ik heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelreparaties, nagelbeugeltechnieken, orthesiologie en antidruk technieken, om uw pijn te ontlasten. Ik werk volgens de vastgestelde richtlijnen en weet wanneer ik u moet doorverwijzen naar een huisarts of podotherapeut. Eelt, likdoorns en kloven worden vakkundig verwijderd en/of behandeld. De behandeling wordt pijnloos afgewerkt met een nattechniek pedicuremotor. De voetbehandeling wordt afgesloten met een voetmassage afgestemd op uw voetproblemen en huidtype. U gaat met goede voorlichting en adviezen naar huis, hoe u uw voetproblemen zelf kunt minimaliseren en eventueel kunt voorkomen. Natuurlijk is er een breed assortiment van voetverzorgingsartikelen bij mij te koop om de verzorging thuis voort te zetten. De behandeling van uw voeten is vaak pijnloos en na één behandeling zijn uw voeten weer in topconditie en loopt u weer op wolkjes. Ook is het mogelijk om uw nagels van een leuke kleur te voorzien d.m.v. een gellak. Beautycentrum Lookx & More heeft een totaal concept met kapster, nagelstyliste, masseuse, personal styliste en de (medisch) pedicure. Daphne Adriaanse, ook gediplomeerd pedicure is het gezicht van de salon. Ook u kunt bij mij terecht voor een volledige pedicure behandeling, deelbehandelingen en cosmetische voetbehandelingen. Het is mijn missie om u als cliënt de best mogelijke persoonsgerichte behandeling te geven in een ontspannen sfeer. Wilt u verzekerd zijn van deskundigheid, kwaliteit en hygiëne, dan bent u bij Pedicure salon van Hand tot Voet aan het juiste adres.