PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Gerda Brinkhof - Heeten/Raalte

Voetzorg, Pedicure behandelingen, Nagels-eelt-likdoorns-kloven-etc., Medisch pedicure, Behandeling risicovoeten, Diabetes, Reuma, Behandeling ingroeiende nagels, Nagelreparatie, Maken van teenstukjes/orthesen, Toepassen antidruktechniek, Ik ben uw pedicure aan huis!
06-17522278
info@pedicuregerdabrinkhof.nl

Website
Www.pedicuregerdabrinkhof.nl

Pedicure Gerda Brinkhof - Heeten/Raalte

Allround Pedicure
Haverstraat 3, Raalte Kwalificaties
Voetzorg • Pedicure behandelingen • Nagels-eelt-likdoorns-kloven-etc. • Medisch pedicure • Behandeling risicovoeten • Diabetes • Reuma • Behandeling ingroeiende nagels • Nagelreparatie • Maken van teenstukjes/orthesen • Toepassen antidruktechniek • Ik ben uw pedicure aan huis!

Omschrijving

Pedicure Gerda Brinkhof werkt in een eigen ruimte bij beautycentrum Lookx & more, Haverstraat 3 te Raalte op afspraak Alleen op maandagmorgen werkt pedicure Gerda ambulant. Gerda is medisch pedicure. Ik behandel en verzorg voeten met of zonder problemen. U geeft aan wat u prettig vindt of niet en daar pas ik mijn behandeling op aan. Uw voeten worden voor de behandeling gedesinfecteerd en geïnspecteerd op eventuele voetschimmel, wondjes, kloven en enz. Uw klachten worden in overleg met u behandeld. Sinds 18 januari 2018 ben ik medisch pedicure. Als medisch pedicure mag ik behandelingen uitvoeren bij patiënten met Diabetes en Reuma en bij verhoogd risico bij andere chronische ziekten eventueel tegen vergoeding van de zorgverzekeraar uit de aanvullende verzekering. Ik heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelreparaties, nagelbeugeltechnieken, orthesiologie en antidruk technieken, om uw pijn te ontlasten. Ik werk volgens de vastgestelde richtlijnen en weet wanneer u moet doorverwijzen naar een huisarts of specialist. Eelt en likdoorns worden vakkundig verwijderd en kloven worden behandeld Het geheel wordt pijnloos afgewerkt met een nattechniek pedicuremotor De voetbehandeling wordt afgesloten met een voetmassage afgestemd op uw voetproblemen en huidtype U gaat met goede voorlichting en adviezen naar huis, hoe u uw voetproblemen zelf kunt minimaliseren en eventueel kunt voorkomen natuurlijk is er een breed assortiment voetverzorgingsartikelen te koop om de verzorging thuis voort te zetten De behandeling van uw voeten is vaak pijnloos en na één behandeling zijn uw voeten weer in topconditie en loopt u weer op wolken. Ook is het mogelijk om uw nagels door mij van een leuke kleur te voorzien d.m.v. een gellak. Beautycentrum Lookx & more heeft een totaal concept met kapster, nagelstyliste masseuse personal styliste en de pedicure (medisch) Website Lookxraalte.nl voor eventueel online afspraak maken of voor meer info pedicuregerdabrinkhof.nl Ik heet u van harte welkom!