PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicurepraktijk Jacqueline - Eindhoven

voetzorg,pedicure, diabetes, reuma en overige risicovoeten. Voet en onderbeen massage, harsen, gellak voor de handen en de voeten, manicure. Cosmetisch voet en hand behandeling.
06-31320856
pedicurepraktijkjacqueline@hotmail.com

Website
pedicurepraktijkjacqueline.com

Pedicurepraktijk Jacqueline - Eindhoven

Allround Pedicure
de Latpad 7, Eindhoven Kwalificaties
voetzorg •pedicure • diabetes • reuma en overige risicovoeten. Voet en onderbeen massage • harsen • gellak voor de handen en de voeten • manicure. Cosmetisch voet en hand behandeling.

Omschrijving

Hallo! Mijn naam is Jacqueline Hubert, medisch pedicure in Eindhoven. Na jaren te hebben gewerkt in de zorg, is het mij opgevallen dat de werkdruk steeds meer toenam en de tijd voor de patiƫnt steeds minder werd. Omdat ik graag met mensen werk en het belangrijk vind tijd voor ze te hebben en gezien er behoefte is aan een goede voetzorg, heb ik in 2013 de stap genomen om weer te gaan leren, en wel voor pedicure. Mijn branchediploma pedicure heb ik behaald in juli 2013 en in maart 2016 de diploma's voor de specialisaties: "diabetesvoet" en "reuma en overige riscovoet". Omdat kwaliteit belangrijk is, sta ik ook geregistreerd als Medisch Pedicure in het KRP (kwalitietsregister voor pedicures) en beschik ik over een AGB code. Dat betekent dat je veelal je behandeling vergoedt krijgt door de zorgverzekeraars. Als je wilt weten wat en hoeveel je vergoedt krijgt neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.