PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Marian Scheerhoorn - Strijen

Voetbehandeling bestaat uit: * nagels verzorgen en knippen (indien nodig (dun) frezen), * likdoorns verwijderen, * eelt verwijderen, * voeten afwerken/glad maken, behandeling van kloven,* incrèmen en masseren van de voeten. Ik ben ambulant pedicure (aan huis) . Mijn werkgebied is Strijen en Hoeksche Waard. Werk op aanvraag ook in de avond en op zaterdag. In opleiding voor medisch pedicure.
0619349218
pedicuremarianscheerhoorn@gmail.com

Website
pedicuremarianscheerhoorn.nl

Pedicure Marian Scheerhoorn - Strijen

Pedicure
Ambulante pedicure
Binnensingel 84, Strijen Kwalificaties
Voetbehandeling bestaat uit: * nagels verzorgen en knippen (indien nodig (dun) frezen) • * likdoorns verwijderen • * eelt verwijderen • * voeten afwerken/glad maken • behandeling van kloven •* incrèmen en masseren van de voeten. Ik ben ambulant pedicure (aan huis) . Mijn werkgebied is Strijen en Hoeksche Waard. Werk op aanvraag ook in de avond en op zaterdag. In opleiding voor medisch pedicure.

Omschrijving

Even voorstellen. Ik ben ambulant (Medisch) Pedicure Marian Scheerhoorn uit Strijen en behandel uw voeten bij u aan huis. Mijn werkgebied is Strijen en de Hoeksche Waard. Werk op aanvraag ook in de avond en op zaterdag. Wilt u uw voeten laten behandelen maar bent u niet in staat zelf een bezoek te brengen aan een pedicurepraktijk- of salon, dan ben ik u graag van dienst. Voor meer informatie en/of een afspraak gaat u naar: www.pedicuremarianscheerhoorn (contactformulier) of belt u met: 06 1934 9218.