PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

PEDICURE-ZORG - Arnhem

Pedicure behandelingen zoals het verwijderen van eelt, kloven, likdoorns én natuurlijk het knippen en netjes maken van de nagels. Mijn specialisatie is de ontspannende VOETREFLEX MASSAGE en de behandeling van MYCOSE nagel (de KALKNAGEL).
06-10663514
info@pedicurezorg.nl

Website
pedicurezorg.nl

PEDICURE-ZORG - Arnhem

Pedicure
Ambulante pedicure
Oldenhof 16, Arnhem Kwalificaties
Pedicure behandelingen zoals het verwijderen van eelt • kloven • likdoorns én natuurlijk het knippen en netjes maken van de nagels. Mijn specialisatie is de ontspannende VOETREFLEX MASSAGE en de behandeling van MYCOSE nagel (de KALKNAGEL).

Omschrijving

Als zelfstandige in de zorg (Zorg-in-Zet) ben ik ook pedicure (Pedicure-Zorg) in Arnhem en directe omgeving. Mijn pedicure praktijk is gevestigd aan de Oldenhof 16 in Arnhem Zuid en ik werk tevens ambulant. Mijn naam is Resi Hofstra en ik werk al meer dan 30 jaar, nog steeds met plezier, in de zorg. Wat in 2016 begon als om- en bijscholing is de pedicure gegroeid tot een passie voor het vak. Mijn doel is om u en uw voeten en handen te verwennen. Ik wil mensen laten ervaren dat een pedicure méér is dan voetverzorging. Naast de basisbehandelingen zoals het knippen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt en likdoorns kunt u bij mij ook terecht voor een heerlijke scrubbehandeling, voetenmasker en warmtepakkingen. Dit alles kan gecombineerd worden met een uitgebreide manicure en dus toegepast worden op uw handen. Verder heb ik als specialisatie dat ik mycosenagel, de kalknagel, behandel zodat het er weer toonbaar uit ziet. Dit kan door goede producten, advies en nagelreparatie technieken. En nagelreparatie van de traumanagel, nagel die loszit van de nagelplaat, tunnelnagel, ingroeiende nagel en de mycose/kalk/schimmelnagel. Ook geef ik voetreflex en handmassages die vooral gericht is op de ontspanning. Mijn doel is om u een 'verwenmoment' te geven. Even aandacht alleen voor uzelf. Kijk op de website www.pedicurezorg.nl en maak een afspraak. Ik weet zeker dat u na 1x weer graag een nieuwe afspraak wilt maken.