PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicurepraktijk Donna en Rien - Haarlem

Knippen, frezen en vijlen van de teennagels; Verzorging van de nagelomgeving en verwijderen van eelt en likdoorns en behandelen kloven, schimmelnagels en ingroeiende nagels; Beugels voor tunnel – en ingegroeide nagels; Behandelen van reumatische en diabetische voetklachten; Schoonheidsbehandeling voor uw voeten inclusief massage en huidscrub (BCL 100% Organic)
0639457950
info@pedicurepraktijkdonnaenrien.nl

Website
pedicurepraktijkdonnaenrien.nl

Pedicurepraktijk Donna en Rien - Haarlem

Allround Pedicure
Zijlweg 67, Haarlem Kwalificaties
Knippen • frezen en vijlen van de teennagels; Verzorging van de nagelomgeving en verwijderen van eelt en likdoorns en behandelen kloven • schimmelnagels en ingroeiende nagels; Beugels voor tunnel – en ingegroeide nagels; Behandelen van reumatische en diabetische voetklachten; Schoonheidsbehandeling voor uw voeten inclusief massage en huidscrub (BCL 100% Organic)

Omschrijving

Pedicure- en voetverzorgingspraktijk Donna & Rien is een gediplomeerd en erkende praktijk in Haarlem. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom aan de Zijlweg 67 in Haarlem. Heeft u op enigerlei wijze last van uw voeten, bent u diabetisch-, of reumatisch patiënt, dan bent u bij Pedicurepraktijk Donna & Rien van harte welkom. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken. Wij werken volgens vastgestelde richtlijnen en weten wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. Ook werken wij op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.Daarnaast hebben wij op het cosmetisch en ontspanningsvlak diverse mogelijkheden waaronder voetmassage, voetscrub en voeding van de huid door middel van een speciaal masker en verzorgende crème voor de voet. Dit alles met gebruikmaking van 100% natuurlijke middelen van BCL anti-aging. U zult versteld staan van het resultaat van een complete behandeling. Behandeling is alleen op afspraak, u kunt bellen of online boeken!!