PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicuresalon Voetzorg Waadhoeke - Franeker

Voetzorg, Nagels knippen, Behandeling van kalknagels/schimmelnagels, Verwijderen van eelt en likdoorns, Kloven/ingroeiende nagels behandelen/voeten incremen met een verzorgende voetcreme.
06-12581563
voetzorgwaadhoeke@gmail.com

Website
voetzorgwaadhoeke.nl

Pedicuresalon Voetzorg Waadhoeke - Franeker

Pedicure
Ulbe van Houtenplein 2, Franeker Kwalificaties
Voetzorg • Nagels knippen • Behandeling van kalknagels/schimmelnagels • Verwijderen van eelt en likdoorns • Kloven/ingroeiende nagels behandelen/voeten incremen met een verzorgende voetcreme.

Omschrijving

Mijn naam is Anja de Wit en de naam van mijn pedicurepraktijk is Voetzorg Waadhoeke in Franeker en omgeving. Ik ben gediplomeerd pedicure. Mijn werk als pedicure doe ik met veel passie en plezier. Mijn doel is uw loopplezier zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Op ‘elk’ voetenwerk ben ik voorbereid. Ik werk vakbekwaam met de nieuwste technieken en professionele materialen en draag grote zorg voor hygiëne. Voor een voetbehandeling komt u bij mij in de praktijk aan de Ulbe van Houtenplein 2 in Franeker. Jong en oud, iedereen is welkom bij Voetzorg Waadhoeke in Franeker en omgeving! Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06-12581563 Ik hoop u binnenkort ook te mogen begroeten?