PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure salon By Nicole - Bergeijk

Ambulante pedicure, pedicurepraktijk aan huis, alle pedicurebehandelingen, voetmassage, wellness behandeling voor de voeten.
+31626134829
info@bynicole.nl

Website
bynicole.nl

Pedicure salon By Nicole - Bergeijk

Pedicure
Ambulante pedicure
Lijsterbesdreef 15, Bergeijk Kwalificaties
Ambulante pedicure • pedicurepraktijk aan huis • alle pedicurebehandelingen • voetmassage • wellness behandeling voor de voeten.

Omschrijving

Mijn naam is Nicole Willems. Sinds november 2018 gediplomeerd pedicure en manicure. Mijn praktijk is gevestigd aan de Lijsterbesdreef 15 in Bergeijk. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zal ik regelmatig deelnemen aan diverse aanvullende opleidingen, cursussen en workshops. Bij een regelmatig bezoek aan de pedicure kunt U problemen aan de voeten voorkomen, en uw klachten helpen te verminderen. U bent bij mij aan het juiste adres voor diverse pedicurebehandelingen. Tevens bent U bij mij welkom voor het zetten van gellak op de teennagels. Ik werk met de merken CND en Bluesky. De salon is aan huis gevestigd, op de begane grond, en is zodoende rolstoel toegankelijk. En is uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een pedicuremotor met nat/spraytechniek. Ik werk uitsluitend op afspraak. Zodoende kan het voorkomen dat ik de telefoon niet direct kan beantwoorden. Spreek daarom gerust een bericht in en ik bel U zo spoedig mogelijk terug. Een berichtje inspreken of sturen kan uiteraard ook. Bent U niet in de gelegenheid om mijn salon te bezoeken, dan is er de mogelijkheid dat ik bij U aan huis kom.