PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Debbie de Geus Voetverzorging - Zoetermeer

Medisch pedicure, behandeling van alle risicovoeten, behandeling van schimmelnagels, ingroeiende nagels, cosmetische voetverzorging deelbehandelingen mogelijk, het lakken van de nagels, voetmassages, stoelmassages (nek/schouders/rug)
+31642142188
info@degeusvoetverzorging.nl

Website
Www.degeusvoetverzorging.nl

Debbie de Geus Voetverzorging - Zoetermeer

Allround Pedicure
Uienakker 8, Zoetermeer Kwalificaties
Medisch pedicure • behandeling van alle risicovoeten • behandeling van schimmelnagels • ingroeiende nagels • cosmetische voetverzorging deelbehandelingen mogelijk • het lakken van de nagels • voetmassages • stoelmassages (nek/schouders/rug)

Omschrijving

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Debbie de Geus, medische pedicure, mijn pedicurepraktijk is gevestigd aan de Uienakker 8 in Zoetermeer. Door het volgen van de opleiding Medisch Pedicure heb ik mij meer kunnen specialiseren in de risicovoeten o.a. de diabetische of reumatische voet, verwaarloosde voet, de oudere voet en de overige risicovoeten. Dit geldt ook voor het plaatsen van nagelbeugels, nagelreparaties, het vervaardigen van ortheses en het drukvrij leggen van eventuele pijnpunten. Uw voeten zijn erg belangrijk. Ze dragen uw gewicht gedurende uw hele leven en brengen u overal naar toe. Vaak wordt de verzorging van de voeten vergeten en dat verdienen ze niet. Bij mij kunt u terecht voor uw gehele voetverzorging. Uw voeten worden vakkundig behandeld zodat deze er weer tip top uitzien en u verlost bent van eventuele (pijn)klachten. Mijn praktijk is aan huis gevestigd aan de Uienakker 8, 2723 TH Zoetermeer. (1e etage) Er kan gratis geparkeerd worden. Ik werk professioneel, vakkundig en hygiƫnisch volgens de HAM code voetverzorging. Ben ik de pedicure die u zoekt? Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht als u geen risicovoeten heeft! Ik behandel schimmelnagels, ingroeiende nagels met kunststof plakspangen en/of metalen beugeltjes, etc. Nagel gestoten? Traumanagels? Ingescheurde nagels? Ook deze kan ik vakkundig repareren waardoor er geen ingroeiende nagel ontstaat. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak klikt u eventjes door naar mijn website of neem contact met mij op via 06-42142188. U bent van harte welkom in mijn pedicurepraktijk.