PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Voet&Voet, Pedicure aan huis - Regio Oosterhout NB

Professionele voetverzorging: desinfecteren voeten*nagels knippen*verzorgen nagels/nagelomgeving*mechanisch afwerken nagels*verwijderen van eelt*eventueel nagels afvlakken, behandelen ingroeiende nagel, behandelen van kloven*voeten inmasseren met een verzorgende crème. Afspraak in overleg, ook in de avonduren mogelijk. In opleiding voor medisch pedicure.
0628566123
voetenvoetpedicure@gmail.com

Website
facebook.com/VoetVoet-108358893857029/

Voet&Voet, Pedicure aan huis - Regio Oosterhout NB

Allround Pedicure
Ambulante pedicure
Oosterbeemd 71, Oosterhout NB Kwalificaties
Professionele voetverzorging: desinfecteren voeten*nagels knippen*verzorgen nagels/nagelomgeving*mechanisch afwerken nagels*verwijderen van eelt*eventueel nagels afvlakken • behandelen ingroeiende nagel • behandelen van kloven*voeten inmasseren met een verzorgende crème. Afspraak in overleg • ook in de avonduren mogelijk. In opleiding voor medisch pedicure.

Omschrijving

Mijn naam is Ingrid van Nimwegen, ik ben gediplomeerd pedicure aan huis, mijn werkgebied is Oosterhout NB en ik stel mij graag aan u voor. Jaren geleden heb ik de opleiding pedicure succesvol afgerond. Destijds had ik een leuk klantenbestand opgebouwd. Toch kwamen er nieuwe uitdagingen op mijn pad waardoor ik het pedicuren op een lager pitje gezet heb. Het vak pedicure, het verzorgen van voeten en de nieuwste ontwikkelingen is mij altijd blijven interesseren. Om de nieuwste behandelmethoden eigen te maken, heb ik onlangs opnieuw mijn diploma pedicure in ontvangst mogen nemen. Door mijn enthousiasme en passie voor het vakgebied en de mens achter de voet ben ik gestart met de opleiding medisch pedicure. Met deze kennis en vaardigheden mag ik ook risicovoeten behandelen bij onder andere diabetes en reuma. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de landelijke vakorganisatie voor pedicures. Graag tot ziens voor een professionele voetverzorging bij u aan huis.