PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Praktijk Roosendaal

Voetzorg, Paramedisch Chiropodist, Oncologische en geriatrische voetzorgverlener, Rijkserkend mbo-4 medisch pedicure, Behandelen van alle risicovoeten, Specialist in nagelcorrectie van ingroeiende nagels, Verzorgen/behandelen van sportvoeten. Ik kom ook bij u aan huis!
0165-328367
info@pedicurepraktijkroosendaal.nl

Website
pedicurepraktijkroosendaal.nl

Pedicure Praktijk Roosendaal

Allround Pedicure
Arkada Pedicure
SportPedicure
Ambulante pedicure
Oncologische Voetzorg
Heilig Hartplein 28, Roosendaal Kwalificaties
Voetzorg • Paramedisch Chiropodist • Oncologische en geriatrische voetzorgverlener • Rijkserkend mbo-4 medisch pedicure • Behandelen van alle risicovoeten • Specialist in nagelcorrectie van ingroeiende nagels • Verzorgen/behandelen van sportvoeten. Ik kom ook bij u aan huis!

Omschrijving

Mijn naam is Claudia Matthijssen. Sinds 2005 ben ik werkzaam als pedicure en inmiddels in het bezit van het rijkserkende MBO 4 diploma Medisch Pedicure met specialisaties zoals de oncologisch en geriatrisch voetzorgverlener en Medisch Sportpedicure. Sinds 2010 ben ik werkzaam in mijn praktijk die gevestigd is in het Gezondheidcentrum Kalsdonk (voormalige Heilig Hartkerk), aan de Heilig Hartplein 28 in Roosendaal. Voor meer informatie over mijn behandelingen, openingstijden, prijzen en/of voor het maken van een afspraak gaat u naar mijn website. De praktijk is goed bereikbaar met de bus, auto, fiets, rolstoel, scootmobiel of te voet. Aan de voorzijde (Gastelseweg), linkerzijde ( Heilig hartplein) zijn er voldoende en gratis parkeerplaatsen. Invalide parkeerplaats is aan de voorzijde aanwezig. Misschien tot ziens in mijn pedicurepraktijk?