PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicurepraktijk Feet4U - Tilburg

Alle pedicure behandelingen, Behandeling van de risicovoet, drukvrij leggen, orthesiologie, hot stone massage, nagel reparatie, etc.
0643206022
feet4utilburg@gmail.com

Website
Www.Feet4utilburg.nl

Pedicurepraktijk Feet4U - Tilburg

Pedicure in de zorg
Bisschop Aelenstraat 7, Tilburg Kwalificaties
Alle pedicure behandelingen • Behandeling van de risicovoet • drukvrij leggen • orthesiologie • hot stone massage • nagel reparatie • etc.

Omschrijving

Ik ben Patricia de Laat, mijn praktijk is gevestigd aan de Bisschop Aelenstraat 7 in Tilburg. Ik ben sinds 2007 werkzaam als pedicure. Ik heb dit jarenlang naast mijn beroep als leerkracht gedaan. Ik begon het pedicure vak de laatste jaren steeds leuker te vinden en daarom ben ik dit aan het uitbreiden. In 2018 ben ik weer aan het studeren gegaan voor de opleiding medisch pedicure en heb ik mijn proeve van bekwaamheid voor de risicovoet gehaald (diabetische, reumatische voet en overige risicovoeten). Ook heb ik een cursus gedaan om nagels te repareren en op dit moment ben ik bezig met de cursus nagelregulatietechniek en orthesiologie ( onderdelen van de opleiding medisch pedicure). Ik vind het erg leuk om te doen en het geeft mij heel veel voldoening om te zien dat klanten met een blij gezicht mijn salon verlaten. Voeten worden vaak onderschat, maar vergeet niet dat je er dagelijks op staat en op loopt en dat ze vaak opgesloten zitten in schoenen. Het is dan ook belangrijk en ook gewoon heel fijn om uw voeten regelmatig bij te laten houden door een pedicure. Al jaren heb ik vele trouwe cliƫnten uit Tilburg, Berkel Enschot, Hulten en zelfs uit Vucht die mij bezoeken voor hun voetverzorging. Ook werk ik al jaren met veel plezier op Amarant om daar de voeten van de cliƫnten te verzorgen. Kom gerust eens langs voor een kennismaking, of beter nog, maak een afspraak. Bij mij zijn uw voeten in goede handen! Mijn praktijk zit helaas op de 2 e verdieping. Ik ben bereikbaar op telefoon nummer 0643206022 of klik door naar mijn website.