PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicuresalon Vivianzorgt - Julianadorp

Voetverzorging: nagels knippen, vijlen, polijsten, gellakken, behandeling van: eelt, kloven, ingroeiende en ingegroeide nagels, schimmelnagels, traumanagels. Zo nodig door verwijzing naar de juiste discipline.
0655337184
vboerleider@gmail.com

Website
Www.vivianzorgt.nl

Pedicuresalon Vivianzorgt - Julianadorp

Pedicure
Middelzand 4242, Julianadorp Kwalificaties
Voetverzorging: nagels knippen • vijlen • polijsten • gellakken • behandeling van: eelt • kloven • ingroeiende en ingegroeide nagels • schimmelnagels • traumanagels. Zo nodig door verwijzing naar de juiste discipline.

Omschrijving

Ik ben Vivian Boerleider, een ervaren verpleegkundige op het gebied van persoonlijke, palliatieve, dementie en wondzorg. Ik werk nauw samen met huisartsen en bied ondersteuning in zorgbehoefte. Hiernaast beoefen ik het beroep “Pedicure” uit en ben ik lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik behandel en verzorg veel voetproblemen zoals het behandelen van eelt, pijnlijke likdoorns, verdikte schimmelnagels, ingroeiende nagels, etc. Ook het eventueel lakken van uw nagels met een gellak naar keuze behoort tot de mogelijkheden. In mijn pedicure salon aan huis, dat gevestigd is aan Middelzand 4242 in Julianadorp in Den Helder, neemt u plaats in mijn comfortabele behandelstoel waarbij u aan het eind van uw behandeling mag genieten van een heerlijke voetmassage. Mijn advies is: Wees zorgvuldig met uw voeten, ze dragen u heel uw leven. Mijn salon is op de begane grond en ook toegankelijk voor de rolstoel en ligt aan de straat kant. Er is voldoende parkeer gelegenheid. Openings tijden van mijn salon zijn: Ma t/m vr van 18.00 uur tot 22.00 uur. Zaterdags van 09.00 uur tot 17.00 uur. Behandelingen gaan op afspraak. U wenst meer informatie? Of u wenst een afspraak te maken? Neem dan contact op via telefoonnummer 0655337184. Misschien ben ik de pedicure die u zoekt? Hopelijk tot ziens in mijn praktijk.