PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicurepraktijk Marianne - Sommelsdijk

Pedicure, Manicure, Voetreflexzonemassage, LCN Wilde-Pedique Moderne Teennagelcorrectie, Behandeling van kalknagels, Hotstone massage Voet en Onderbenen, AromaTouch Technique massage met essentiële oliën, Onderbenen harsen, Klassieke Lichaamsmassage en Reiki.
0611154838
m.braber01@gmail.com

Website

Pedicurepraktijk Marianne - Sommelsdijk

Masterclasspedicure
Koninginnelaan 30, Sommelsdijk Kwalificaties
Pedicure • Manicure • Voetreflexzonemassage • LCN Wilde-Pedique Moderne Teennagelcorrectie • Behandeling van kalknagels • Hotstone massage Voet en Onderbenen • AromaTouch Technique massage met essentiële oliën • Onderbenen harsen • Klassieke Lichaamsmassage en Reiki.

Omschrijving

Mijn naam is Marianne Braber en heb in 2018 ‘Pedicurepraktijk Marianne’ opgericht. Ik ben gediplomeerd pedicure en heb daarnaast nog een aantal cursussen gevolgd. Mijn praktijk is gevestigd in Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) aan de Koninginnelaan 30 op de eerste verdieping in het pand waar ik woon. Voordat ik aan de opleiding begon ben ik bijna 30 jaar administratief, secretarieel en financieel medewerkster en secretaresse geweest. Na het verlies van mijn baan heb ik besloten weer te gaan leren en mij om te scholen. Mijn interesse in voeten is groter geworden na het volgen van een cursus voetreflexzone-massage. Dit was voor mij de aanleiding om mij verder te oriënteren in wat ik zoal nog meer kon leren in de mooie en interessante wereld van de voeten en de mens in zijn geheel. Van deze nieuwe ingeslagen weg heb ik nooit één dag spijt gehad. Met veel passie en enthousiasme doe ik nu waar ik blij van word. Mooi werk afleveren en een fijn contact met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid in de straat waar mijn praktijk gevestigd is, dus dichtbij parkeren is geen probleem. Ik werk alleen op afspraak, daarvoor kunt u mij bellen op 06-11154838. Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn praktijk!