PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicurepraktijk - Rossum

Voetzorg alle pedicure behandelingen, Standaard behandeling, Korte behandeling, Nagelreparatie, Nagels lakken met gellak, Verkoop van voetverzorgingsproducten, Professionele voetzorg met Twentse gastvrijheid.
0630089657
pedicurerossum@gmail.com

Website
pedicurerossum.nl

Pedicurepraktijk - Rossum

Masterclasspedicure
Mr. Plegtstraat 4, Rossum Kwalificaties
Voetzorg alle pedicure behandelingen • Standaard behandeling • Korte behandeling • Nagelreparatie • Nagels lakken met gellak • Verkoop van voetverzorgingsproducten • Professionele voetzorg met Twentse gastvrijheid.

Omschrijving

Ik ben Wilma Schepers en mijn pedicurepraktijk is gevestigd aan de Meester Plegtstraat 4 in Rossum. Ik ben als pedicure aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Uw voeten worden door mij geanalyseerd en de problemen samen besproken. Er wordt door mij tijdens het afnemen van de anamnese een cliëntenkaart ingevuld met uw gezondheidsgegevens waarna we samen en in overleg een behandelplan opstellen. Ik knip uw nagels op de juiste manier en lengte en maak met de pedicuremotor uw voeten heerlijk glad en tot slot masseer ik uw voeten met een heerlijke verzorgende crème. Misschien wilt u daarna nog een mooi lakje op de nagels? Dat kan bij mij natuurlijk ook. Na een voetbehandeling loopt u weer op wolkjes! Na mijn pedicure opleiding succesvol te hebben afgerond, zijn uw voeten dus bij mij in goede handen! Door het volgen van cursussen en workshops blijf ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! Rust lekker uit in mijn gezellige praktijkruimte in mijn woonhuis op de eerste verdieping. Ook als u geen klachten heeft, is een pedicurebezoek erg fijn. Voor het maken van een afspraak of meer informatie ben ik bereikbaar op 06 30 08 96 57.