PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Mirella Mariman - Vlijmen

Voetzorg, Alle pedicure behandelingen, Cosmetische voetbehandeling, Voetreflexmassage, Ingroeiende nagels, etc., Voor al uw klachten aan uw voeten en voor verzorgende gelakte nagels en voetreflexmassage kunt u bij mij terecht.
0649331342
mirellamariman@gmail.com

Website
pedicuremirella.nl

Pedicure Mirella Mariman - Vlijmen

Masterclasspedicure
Schaepmanlaan 29, Vlijmen Kwalificaties
Voetzorg • Alle pedicure behandelingen • Cosmetische voetbehandeling • Voetreflexmassage • Ingroeiende nagels • etc. • Voor al uw klachten aan uw voeten en voor verzorgende gelakte nagels en voetreflexmassage kunt u bij mij terecht.

Omschrijving

Ik ben pedicure/voetreflexmasseur Mirella Mariman en mijn pedicurepraktijk is gevestigd aan de Schaepmanlaan 29 in Vlijmen. Als pedicure verzorg ik uw voeten en behandel ik alle voorkomende voetproblemen, zoals ingroeiende nagels of andere nagelaandoeningen, likdoorns, overtollig eelt en kloven. Naast de standaard pedicurebehandeling kunt u als u dat wenst zichzelf laten verwennen met een cosmetische voetbehandeling. Ook als u niets aan uw voeten mankeert, is een ontspannende voetbehandeling een weldaad voor lichaam en geest. Een cosmetische voetbehandeling is pure Wellness voor de voeten! De voetreflexmassage gaat uit van het stimuleren van drukpunten waardoor zelfgenezend vermogen van de mens wordt gestimuleerd. Onder de voeten bevinden zich reflexpunten en door die punten te stimuleren of te masseren kunnen klachten elders in het lichaam worden verholpen. Tevens heeft een voetreflexmassage een zeer ontspannende werking! Voor meer informatie klikt u door naar mijn website en/of neem gerust telefonisch contact met mij op onder nummer 0649331342.