PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medisch Pedicure Only4U - Enschede

Voetzorg ~ Alle pedicure behandelingen, Medisch Pedicure, Behandeling van de Risicovoet, Nagelreparatie, LCN behandelingen, Cosmetisch pedicure, Gellak, Nagelbeugels, Tevens Beautysalon en Nagelstyliste.
0651890008
info@only-4u.nl

Website
only-4u.nl

Medisch Pedicure Only4U - Enschede

Allround Pedicure
Akkerstafhof 16, Enschede Kwalificaties
Voetzorg ~ Alle pedicure behandelingen • Medisch Pedicure • Behandeling van de Risicovoet • Nagelreparatie • LCN behandelingen • Cosmetisch pedicure • Gellak • Nagelbeugels • Tevens Beautysalon en Nagelstyliste.

Omschrijving

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat uw voeten allemaal voor u doen? Wees dan ook lief voor uw voeten door ze in een topconditie te houden. Ik ben Debby Koldeweid, mijn ruime en moderne pedicuresalon (en Beautysalon) Only4U is gevestigd aan de Engerink Es 25 (Diekman Es) in Enschede. U kunt bij mijn salon gratis parkeren. Ik behandel en verzorg al uw voetproblemen zoals het verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van kloven, verdikte (schimmel)nagels en ingroeiende nagels. Ook kunt u bij mij terecht voor een nagelcorrectie en diverse cosmetische behandelingen zoals voetscrub, voetmassage, LCN nagels en Gellak. De missie van Only4U is simpel: “look great en feel great”. Door een verzorgd uiterlijk krijgen mensen meer zelfvertrouwen en positieve energie en stralen ze die ook uit naar hun omgeving. Hier draagt Only4U graag haar steentje bij door u een moment voor uzelf te bieden. Door het aanbieden van een breed pakket aan professionele diensten bestaande uit pedicure, medisch pedicure, diverse beautybehandelingen, huidverbeteringsprogramma's, nagelstyling & manicure, Henna Brows en waxen maakt Only4U het voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk om ook eens even de noodzakelijke tijd voor uzelf te nemen. Tijdens een behandeling bij Only4U staat U namelijk centraal. Samen bespreken we in alle rust uw wensen en verwachtingen. Aan de hand van het gesprek stel ik samen met u vast welke professionele diensten en producten er wenselijk zijn en komen we gezamenlijk tot een behandelplan. Uiteraard werk ik volgens de hygiëne richtlijnen voor het voetverzorgingsbedrijf en volgens de protocollen van het Covid-19.