PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Voetenzorg Hennie - Breda

Voetzorg, alle pedicure behandelingen, voetmassage, nagelreparatie met polyacryl, nagelbeugeltechniek, nagels lakken / gellak, etc.
0626077334
voetenzorghennie@outlook.com

Website

Pedicure Voetenzorg Hennie - Breda

Masterclasspedicure
Ambulante pedicure
Spoorstraat 109, Breda Kwalificaties
Voetzorg • alle pedicure behandelingen • voetmassage • nagelreparatie met polyacryl • nagelbeugeltechniek • nagels lakken / gellak • etc.

Omschrijving

Als ambulant pedicure "Voetenzorg Hennie" kom ik graag bij u thuis. Mijn werkterrein is in Breda en omgeving. Mijn behandelingen bestaan uit het knippen van de nagels, nagelomgeving reinigen, verdikte nagels dunner frezen, het verwijderen van eelt en likdoorns. Behandeling van ingroeiende nagels met nagelbeugeltjes. Reparatie van ingescheurde en/of lelijke schimmelnagels met de nagelreparatietechniek. Momenteel volg ik de opleiding voor medisch pedicure. Zijn uw voeten toe aan een behandeling of gewoon een verwen moment dan hoor ik graag van u. In verband met mijn andere baan ben ik niet altijd in de gelegenheid uw telefoontje te beantwoorden, spreek gerust een bericht in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Ook ben ik per mail bereikbaar, mijn mailadres is: voetenzorghennie.outlook.com of via Whatsapp naar: 0626077334 . Bezoekt u ook eens mijn FaceBook: voetenzorg hennie. Ben ik de pedicure die u zoekt? U hoeft immers de deur niet uit! Want ik kom graag bij u thuis! Vriendelijke groet Hennie Blokzijl. Groet Hennie