PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Birke Steen Medisch Pedicure - Bergen

Voetzorg, Alle pedicure behandelingen, Medisch pedicure, Behandeling van ingroeiende nagels, Reparatie van traumanagels, Op maat maken van orthesen voor druk ontlasting, Algemene voetzorg ook voor risicopatiënten.
06 44283786
birkesteen.bs@gmail.com

Website
birkesteenmedischpedicure.com

Birke Steen Medisch Pedicure - Bergen

Allround Pedicure
Oncologische Voetzorg
de Rougemont Nes 13, Bergen Kwalificaties
Voetzorg • Alle pedicure behandelingen • Medisch pedicure • Behandeling van ingroeiende nagels • Reparatie van traumanagels • Op maat maken van orthesen voor druk ontlasting • Algemene voetzorg ook voor risicopatiënten.

Omschrijving

Mijn naam is Birke Steen en ben medisch pedicure. Mijn praktijk is gevestigd, op de 2e verdieping, aan de Rougemont Nes 13 in Bergen met gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Bij mij kunt u terecht voor een algemene behandeling en speciaal voor de zogenaamde risicovoeten die onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, behandeling bij kanker, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Als medisch pedicure ben ik speciaal hiervoor opgeleid. Ook voor de behandeling van ingroeiende nagels, nageltrauma`s / het repareren van nagels met een gelproduct en het maken van hulpstukjes om een pijnlijke drukplek of likdoorn aan de voet/tenen te ontlasten. Een likdoorn is een verharde, naar binnen gegroeide eeltkern. Meestal ontstaat de likdoorn in een eeltplek als gevolg van langdurige plaatselijke wrijving en druk. De eeltkern kan druk uitoefenen op zenuwuiteinden en daardoor erg veel pijn veroorzaken. Op den duur kunnen weefsels door de constante druk zelfs in een ontstekingsachtige toestand raken. De likdoorn kan door mij vakkundig verwijderd worden en daarna eventueel door middel van een orthese drukvrij gelegd worden waardoor deze op den duur zal verdwijnen. Ook pijnlijke en/of diepe kloven of andere nagel- en/of huidaandoeningen kunnen door mij goed behandeld worden. Ik werk hiervoor met de fijne productlijn van HFL Laboratories die overigens ook bij mij verkrijgbaar zijn. Heeft u risico voeten en heeft u hierdoor problemen aan uw voeten, huid of nagels, of wilt u die zo veel mogelijk voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Geef uw voeten even wat extra aandacht want zij verdienen het! Voeten worden vaak vergeten en ze doen eigenlijke al het zware werk voor u! Houd uw voeten gezond en in goede conditie!