PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure & Wellness Praktijk Claudia - Huizen

Alle pedicurebehandelingen, Diverse massages, Hotstone massage, Rugpakkingen, Nagels lakken met Gellak, SPA -pedicure, etc.
0627170232
info@salomclaudiastaal.nl

Website
Www.pedicurepraktijkclaudia.nl

Pedicure & Wellness Praktijk Claudia - Huizen

Masterclasspedicure
Klipper 16, Huizen Kwalificaties
Alle pedicurebehandelingen • Diverse massages • Hotstone massage • Rugpakkingen • Nagels lakken met Gellak • SPA -pedicure • etc.

Omschrijving

Mijn naam is Claudia Staal en ben in 2012 begonnen als gediplomeerd pedicure met mijn eigen Pedicure & Wellness Praktijk. De praktijk is gevestigd aan de Klipper 16 in Huizen. Na het behalen van mijn diploma heb ik diverse Wellness opleidingen gevolgd en afgerond. Ook volg ik nog geregeld (nascholings) opleidingen/cursussen om up to date te blijven. Ik vind het belangrijk dat u als klant bij mij op uw gemak voelt en echt een ontspanningsmomentje hebt. Bij Pedicure & Wellness Praktijk Claudia kunt u terecht voor een professionele voetverzorging. De salon bevindt zich op de begane grond. Hierdoor is het ook toegankelijk voor mensen die wat slechter ter been zijn. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van een Nattechniekpedicuremotor. Deze motor werkt pijnloos, verkoelend en snel. Redenen voor u om een afspraak met mij te maken zijn b.v.: Klachten aan teennagels, het hebben van kalknagels, gespleten nagels, ingroeiende nagels, het zelf niet meer kunnen knippen van teennagels, pijnlijke plekken aan de voeten door likdoorn(s), eelt, kloven of om gewoon omdat het heerlijk is om uw voeten te laten verwennen. Bij ernstige klachten waarbij ik geen oplossing heb, wordt u doorverwezen naar een podotherapeut of huisarts.