PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Miena Medisch Pedicure - Almere

Voetzorg Ambulante Medisch pedicure, Behandeling van alle voorkomende voetproblemen, Behandeling van de risicovoet zoals diabetes, reuma, oudere voet, etc., Behandeling van veel voorkomende nagel- en huidproblemen zoals ingroeiende nagels, schimmel- of mycosenagels, eelt, likdoorns, etc. Ambulante Medisch Pedicure in Almere voor een gezonde optimale voetverzorging bij u thuis.
0613314140
jokhoe77@gmail.com

Website

Miena Medisch Pedicure - Almere

Allround Pedicure
Ambulante pedicure
Ommelandvaart 24, Almere Kwalificaties
Voetzorg Ambulante Medisch pedicure • Behandeling van alle voorkomende voetproblemen • Behandeling van de risicovoet zoals diabetes • reuma • oudere voet • etc. • Behandeling van veel voorkomende nagel- en huidproblemen zoals ingroeiende nagels • schimmel- of mycosenagels • eelt • likdoorns • etc. Ambulante Medisch Pedicure in Almere voor een gezonde optimale voetverzorging bij u thuis.

Omschrijving

Ambulant Medisch Pedicure Miena, de pedicure die bij u aan huis komt! Mijn naam is Miena Jokhoe, ik ben medisch pedicure, woonachtig in Almere en kom bij u aan huis als u in Almere woont. Momenteel is het realiseren van een eigen salon aan huis nog niet mogelijk. Kunt u niet altijd zomaar van huis, denk aan gezondheid, slecht ter been, vervoersproblemen of omdat het gewoon niet in het schema past met uw werk en/of kinderen? Hoe fijn kan het zijn dat u dan gewoon thuis kunt blijven en toch kunt genieten van een professionele voetbehandeling en/of een relax momentje. Als medisch pedicure met veel werkervaring behandel ik ook uw risicovoeten zoals het hebben van diabetes, reuma, oudere risicovolle voet, oncologische voet, etc. Ik ben lid van ProVoet en sta voor het verkrijgen van een vergoeding van uw voetbehandeling in geschreven in het KRP/kwaliteitsregister pedicure. Vraag voor het ontvangen van een vergoeding altijd na bij uw ziektekostenverzekering want niet iedereen heeft hiervoor eenzelfde ziektekostenverzekering afgesloten. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier! Ik heb jaren ervaring, vakmanschap en volg regelmatig bijscholing, dat staat garant voor een professionele behandeling! Ik start in september a.s. (2020) met de opleiding Medisch Sport Pedicure. Mijn werkdagen zijn in principe 6 dagen in de week van maandag tot en met zaterdag. De maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de avond vanaf 19.00 uur. De woensdag middag en avond vanaf 13.00 uur en de zaterdag de hele dag vanaf 10.00 uur. Ben ik de pedicure die u zoekt? Neem gerust contact met mij op via telefoonnummer 0613314140.