PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Angelica`s Beaute - Dordrecht

Voetzorg, Alle pedicure behandelingen, Nagels knippen en verdikte nagels dunner frezen, Eelt en likdoorns verwijderen, Behandeling van een ingroeiende nagel, Behandeling van schimmelnagels, etc. etc. Ik kom ook bij u aan huis! Ben in opleiding voor medisch pedicure.
06-22402526
angelicasbeaute@gmail.com

Website

Pedicure Angelica`s Beaute - Dordrecht

Pedicure
Ambulante pedicure
Adriaen van Ostadestraat 3, Dordrecht Kwalificaties
Voetzorg • Alle pedicure behandelingen • Nagels knippen en verdikte nagels dunner frezen • Eelt en likdoorns verwijderen • Behandeling van een ingroeiende nagel • Behandeling van schimmelnagels • etc. etc. Ik kom ook bij u aan huis! Ben in opleiding voor medisch pedicure.

Omschrijving

Ik wil mij graag eventjes voorstellen, mijn naam is Jeanoule Recio, mijn pedicurepraktijk Angelica`s Beaute is gevestigd aan huis aan de Adriaen van Ostadestraat 3 in Dordrecht. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Bent u niet in de gelegenheid om mijn pedicurepraktijk te bezoeken, dan is er de mogelijkheid dat ik bij u aan huis kom. Momenteel volg ik de opleiding medisch pedicure. Hierdoor kan ik u nog meer en beter van dienst zijn. Naast het behandelen van eelt, likdoorns, kloven, verdikte (schimmel) nagels en ingroeiende nagels bestaat er de mogelijkheid voor het behandelen van risicovoeten zoals het hebben van diabetes, reuma, etc. Toepassen van de nagelreparatie- en nagelregulatietechnieken, antidruk techniek toepassen en het maken van siliconen teenstukjes. Ik ben lid van brancheorganisatie ProVoet. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zal ik, na het behalen van mijn diploma medisch pedicure, regelmatig deelnemen aan diverse aanvullende opleidingen, cursussen en workshops. Uw voeten zijn bij mij in goede handen! Ik werk uitsluitend op afspraak en ben bereikbaar op 06-22402526. Hopelijk tot ziens in mijn praktijk of bij u aan huis.