PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicurepraktijk Pedi-Elle - Enter

Voetzorg, alle pedicurebehandelingen, beugels plaatsen voor het reguleren van ingroeiende teennagels, nagelreparatie van beschadigde of inscheurende nagels met Gelacy, etc.
0031 618438568
slagersmarielle@gmail.com

Website

Pedicurepraktijk Pedi-Elle - Enter

Masterclasspedicure
Disselsweg 55, Enter Kwalificaties
Voetzorg • alle pedicurebehandelingen • beugels plaatsen voor het reguleren van ingroeiende teennagels • nagelreparatie van beschadigde of inscheurende nagels met Gelacy • etc.

Omschrijving

Hallo ik ben Marielle Slagers, mijn pedicurepraktijk is gevestigd aan de Disselweg 55 in Enter. Mijn werkzaamheden zijn het verzorgen van voeten, knippen van nagels, behandeling van ingroeiende nagels, het plaatsen van nagelbeugels, nagelreparatie met Gelacy, het behandelen van verdikte mycosenagels (schimmelnagels), verwijderen van likdoorns, eelt en voetwratten. Het geven van schoenadvies en advies voor huidverzorging waardoor uw voeten gezond kunnen blijven en pijnlijke likdoorn niet meer terug komen. Het lakken van teennagels met een gellak behoort ook tot een van de mogelijkheden. Voor vragen en/of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 0618438568. Misschien tot ziens in mijn praktijk?