PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medisch Pedicure Harma - Losser

Medisch pedicure, alle pedicure behandelingen, pedicure basis, pedicure luxe, deelbehandelingen, voetmassage, lakken van nagels, behandeling van risicovoeten, specialistische technieken.
06 4350 5991
info@medischpedicureharma.nl

Website
Www.medischpedicureharma.nl

Medisch Pedicure Harma - Losser

Allround Pedicure
Raadhuisstraat 20, Losser Kwalificaties
Medisch pedicure • alle pedicure behandelingen • pedicure basis • pedicure luxe • deelbehandelingen • voetmassage • lakken van nagels • behandeling van risicovoeten • specialistische technieken.

Omschrijving

Mijn naam is Harma Harmsen-Klein Haneveld, ik ben vanaf 2015 pedicure en vanaf 2018 medisch pedicure. Mijn praktijk Medisch pedicure Harma is gevestigd aan Raadhuisstraat 20 in Losser. Ik ben zelfstandig werkzaam als medisch pedicure in de winkel van “Lossers Voetcomfort”. De praktijk is gelijkvloers en dus ook toegankelijk wanneer u moeilijk ter been bent. Er is voldoende parkeermogelijkheid voor de winkel. U kunt bij mij terecht voor een pedicure basis behandeling, pedicure luxe, deelbehandelingen, behandeling van risicovoeten, specialistische technieken zoals het plaatsen van nagelbeugels, reparatie van nagels, het maken van op maat gemaakte orthesen voor teenstandafwijkingen en antidruk toepassen. Ook een voetmassage en het lakken van nagels behoort tot de mogelijkheden. Als u een afspraak heeft gemaakt en mocht de afspraak u onverhoopt niet uitkomen? Dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Dit kan telefonisch of per email. Wij kunnen dan zoeken naar een passende tijd voor een nieuwe afspraak. Wanneer u de afspraak niet tijdig afzegt, ben ik genoodzaakt de kosten van de verloren tijd bij u in rekening te brengen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 06 4350 5991. Tijdens een behandelingen ben ik niet in staat de telefoon op te nemen. Spreek dan gerust de voicemail met uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. U bent van harte welkom in mijn voetverzorgingspraktijk in Losser!