PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medisch Pedicure & Schoonheidssalon Salon Liface - Ten Boer

Medisch Pedicure, Pedizorg, Behandeling alle risicovoeten, Oncologische Voetzorg, Nagel Reperatie met Lcn, Nagelregulatie, etc. Ook kunt u bij mij terecht voor een schoonheidsbehandeling.
0614699352
info@liface.nl

Website
liface.nl

Medisch Pedicure & Schoonheidssalon Salon Liface - Ten Boer

Allround Pedicure
Oncologische Voetzorg
Rijksweg 91 Salon Liface, Ten Boer Kwalificaties
Medisch Pedicure • Pedizorg • Behandeling alle risicovoeten • Oncologische Voetzorg • Nagel Reperatie met Lcn • Nagelregulatie • etc. Ook kunt u bij mij terecht voor een schoonheidsbehandeling.

Omschrijving

Schoonheidsspecialiste en medisch pedicure "Salon Liface" , gevestigd aan de Rijksweg 91 in Ten Boer. Uw adres voor rust ontspanning en verzorging op maat voor hem en haar. Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle mogelijke risicovoeten te behandelen. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruk technieken opgedaan. Hiermee vergroot ik de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Als medisch pedicure werk ik volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts of podotherapeut. Als medisch pedicure werk ik volgens het bedrijfshandboek voor de medisch pedicure en de richtlijnen voor de risicovoet en sta ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Hiermee voldoe ik aan de volgende kwaliteitsnormen: 1. Het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu; 2. Het naleven van de door de branche ontwikkelde Richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen; Voor vragen sta ik u graag te woord. U kunt mij bereiken zowel per mail als telefonisch. Tijdens de behandeling kan ik geen telefoon aannemen, u kunt dan een boodschap inspreken of een bericht sturen, ik bel u zo spoedig mogelijk terug. Ook als u geen problemen heeft met uw voeten bent u van harte welkom voor een voetbehandeling.