PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medische Voetzorg - Heerhugowaard

Medisch Pedicure, Behandeling risicovoeten, Schimmeldiagnostiek, Nagelregulatie, Oncologische voet en handzorg, Alle pedicure behandelingen.
0641336053
info@medischevoetzorgheerhugowaard.nl

Website
medischevoetzorgheerhugowaard.nl

Medische Voetzorg - Heerhugowaard

Allround Pedicure
Oncologische Voetzorg
Umbriƫllaan 7, Heerhugowaard Kwalificaties
Medisch Pedicure • Behandeling risicovoeten • Schimmeldiagnostiek • Nagelregulatie • Oncologische voet en handzorg • Alle pedicure behandelingen.

Omschrijving

Medisch Pedicure met specialisatie Oncologie, schimmeldiagnostiek en nagelregulatie in Heerhugowaard en Stede Broec (Lutjebroek). Het adres voor professionele, medische voetzorg: voor zowel ernstig en chronisch zieke patiƫnten als voor gezonde mensen. In beide praktijken werkt de medisch pedicure met professionele apparatuur en de nieuwste technieken zodat zij u vakbekwaam van dienst kan zijn. De inzet is om u uiteraard zo goed en spoedig mogelijk van uw klachten af te helpen, d.m.v. professionele voetverzorging, persoonlijke aandacht en deskundig advies. Maar ook mensen zonder voetproblemen kunnen terecht voor een heerlijke pedicure behandeling op beide locaties. U krijgt advies en tips om uw (sport)voeten optimaal te verzorgen. Kortom: uw voeten zijn hier in goede handen! Maak een afspraak op info@medischevoetzorgheerhugowaard.nl