PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Medische Pedicure Voetzorg Stede Broec - Lutjebroek

Medisch Pedicure , Behandeling van risicovoeten, Schimmeldiagnostiek, Nagelregulatie, Oncologische voet en handzorg, Alle pedicure behandelingen.
0641336053
info@medischevoetzorgheerhugowaard.nl

Website
medischevoetzorgstedebroec.nl

Medische Pedicure Voetzorg Stede Broec - Lutjebroek

Allround Pedicure
Oncologische Voetzorg
De Weed 58, Lutjebroek Kwalificaties
Medisch Pedicure • Behandeling van risicovoeten • Schimmeldiagnostiek • Nagelregulatie • Oncologische voet en handzorg • Alle pedicure behandelingen.

Omschrijving

Mijn naam is Corine Luijendijk en ben Medisch Pedicure met specialisatie Oncologie, schimmeldiagnostiek en nagelregulatie. Mijn praktijk in Lutjebroek is gevestigd aan De Weed 58. Het adres voor professionele, medische voetzorg: voor zowel ernstig en chronisch zieke patiƫnten als voor gezonde mensen. Ik werk met professioneel apparatuur en de nieuwste technieken zodat ik u vakbekwaam van dienst kan zijn. De inzet is om u uiteraard zo goed en spoedig mogelijk van uw klachten af te helpen, d.m.v. professionele voetverzorging, persoonlijke aandacht en deskundig advies. Maar ook mensen zonder voetproblemen kunnen terecht voor een heerlijke pedicure behandeling. U krijgt advies en tips om uw (sport)voeten optimaal te verzorgen. Kortom: uw voeten zijn hier in goede handen! Maak een afspraak op info@medischevoetzorgheerhugowaard.nl of via 06-41336053