PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Hand & feet by Yvonne - Rosmalen

Voetzorg; Alle pedicure behandelingen, Nagel reparatie voor zowel hand- als teennagels, Manicure / handverzorging, Gelpolish / nagelslakken op de natuurlijke nagel, Ben medische pedicure in opleiding en heb deze bijna afgerond. Daarna heb ik de ambitie om verder te studeren voor “Sportpedicure” en “Oncologische voetzorg verlener”.
0653406160
yvonne@hand-and-feet.nl

Website
hand-and-feet.nl

Hand & feet by Yvonne - Rosmalen

Masterclasspedicure
Molenstraat 6c, Rosmalen Kwalificaties
Voetzorg; Alle pedicure behandelingen • Nagel reparatie voor zowel hand- als teennagels • Manicure / handverzorging • Gelpolish / nagelslakken op de natuurlijke nagel • Ben medische pedicure in opleiding en heb deze bijna afgerond. Daarna heb ik de ambitie om verder te studeren voor “Sportpedicure” en “Oncologische voetzorg verlener”.

Omschrijving

Mijn naam is Yvonne van Giersbergen en ik ben eigenaar van Hand & Feet by Yvonne. Mijn pedicurepraktijk of salon bevindt zich in Rosmalen aan de Molenstraat 6c. Ik werk voor de gehele directe omgeving van Den Bosch. Ik ben gediplomeerd nagelstyliste en pedicure. Probleemvoeten en/of nagels zoals psoriasis, kalk- of schimmelnagels worden door mij zorgvuldig behandeld. Daar naast voer ik de ‘Parfum Point Refill’ lijn; een hoogwaardig, kwalitatief parfum. Speciaal voor u stellen wij een mooie geur samen. En met ons unieke, duurzame hervulsysteem dragen we ook bij aan een betere toekomst. Ik voer mijn beroep pedicure al vanaf 2012 uit en ben nu 2021 in opleiding tot medisch pedicure. Ik heb deze opleiding bijna afgerond en wil daarna nog verder studeren voor “Sportpedicure” en “Oncologische voetzorg verlener”. Zoals u heeft kunnen opmerken heb ik nog vele ambities! Ik ben vorig jaar verhuisd met mijn salon van Boxtel naar Rosmalen. Daardoor heb ik nog veel ruimte in mijn agenda. Voor het maken van een afspraak bezoekt u mijn website of ben ik bereikbaar op telefoon nummer 0653406160.