PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Beauty Steps Gatiedja Pedicure - Den Haag

Voetzorg, Alle pedicure behandelingen, behandeling risicovoeten, schimmel- kalknagelbehandeling, etc. Laat uw voeten behandelen en verzorgen door Beauty Steps Gatiedja Pedicure.
06 - 36 14 96 34
gatiedjapedicure@gmail.com

Website

Beauty Steps Gatiedja Pedicure - Den Haag

Pedicure
Collumbusstraat 217, Den Haag Kwalificaties
Voetzorg • Alle pedicure behandelingen • behandeling risicovoeten • schimmel- kalknagelbehandeling • etc. Laat uw voeten behandelen en verzorgen door Beauty Steps Gatiedja Pedicure.

Omschrijving

Hallo mijn naam is Gatiedja en ik ben naast mijn werk in de zorg ook gestart als zelfstandige pedicure. Juist omdat ik in de zorg werk, kom ik vaak mensen tegen die slechte, of pijnlijke voeten hebben en niet naar een pedicure durven te gaan. Daar wou ik verandering in brengen! Inmiddels ben ik geslaagd voor de opleiding medisch pedicure. Ik heb dus een uitgebreide opleiding voor het behandelen van risicovoeten en het behandelen van allerlei nagel- en teenstand problemen. Ik heb een eigen salon aan huis aan de Columbusstraat 217 in Den Haag. Bij Beauty Steps Gatiedja Pedicure in Den Haag kunt u terecht voor verschillende soorten voetbehandelingen, maar ook voor de verfraaiing van uw nagels met een mooie nagellak of gellak. Zo vangt u twee vliegen in een klap! Beauty Steps Gatiedja Pedicure werkt alleen op afspraak en is bereikbaar onder nummer 06 - 36 14 96 34. Betalen met pin is mogelijk. Laat uw voeten regelmatig behandelen en/of verzorgen door professionals met ervaring in het uitvoeren van een voetbehandeling. Wilt u iemand een pedicurebehandeling cadeau geven? Dan bent u ook hiervoor bij Beauty Steps Gatiedja Pedicure op het juiste adres.