PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicure Praktijk Lotte - Oldenzaal en Denekamp

Voetzorg, Medisch Pedicure, Voor al uw voetproblemen kunt u bij mij terecht, ook de risicovoet zoals het hebben van diabetes en/of een reumatische aandoening, Spastische voetzorg, Ingegroeide nagels, Nagelreparatie d.m.v. de nagelprothesetechniek, Nagelslakken met een Shellac nagellak, Mijn praktijk is vanaf 2012 gevestigd in Oldenzaal en vanaf 2005 in Denekamp.
0651412465
info@pedicurepraktijklotte.nl

Website
pedicurepraktijklotte.nl/nieuw/

Pedicure Praktijk Lotte - Oldenzaal en Denekamp

Allround Pedicure
Pr.Bernhardstraat 4 BE 12, Oldenzaal Kwalificaties
Voetzorg • Medisch Pedicure • Voor al uw voetproblemen kunt u bij mij terecht • ook de risicovoet zoals het hebben van diabetes en/of een reumatische aandoening • Spastische voetzorg • Ingegroeide nagels • Nagelreparatie d.m.v. de nagelprothesetechniek • Nagelslakken met een Shellac nagellak • Mijn praktijk is vanaf 2012 gevestigd in Oldenzaal en vanaf 2005 in Denekamp.

Omschrijving

Mijn naam is Lotte Leferink, mijn Pedicure Praktijk Lotte is dé praktijk in Oldenzaal en Denekamp voor uw complete medische en cosmetische voetverzorging. Van een diabetische, reumatische of spastische voet en hoogwaardige voetverzorgingsproducten tot Shellac nagellakken en nog veel meer. Pedicure Praktijk Lotte neemt voor u altijd uitgebreid de tijd en biedt u persoonlijke aandacht. Kortom, alles is ervoor om uw voeten een moment van rust en ontspanning en uiteraard uitstekende voetzorg te bieden. Kom gerust eens langs en laat u en uw voeten eens uitvoerig verwennen. Pedicure Praktijk Lotte is een Register pedicure en aangesloten bij het kwaliteitsregister KRP van ProCert en lid van brancheorganisatie ProVoet. Valt u onder een ketenzorg gecontracteerde voetzorg? Dan is een vergoeding voor uw medisch noodzakelijke voetzorg vastgesteld volgens een individueel behandelplan. Kosten voor voetzorg welke buiten deze medisch noodzakelijke voetzorg vallen, dus meerzorg, worden vanaf 2021 apart aan u in rekening gebracht. Mijn praktijk is vanaf 2012 gevestigd in Oldenzaal, in het Gezondheidscentrum GCO aan de Pr.Bernhardstraat 4 BE 12 en in Denekamp vanaf 2005 aan de Clematisstraat 78. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer: 06 51412465 of op 0541 – 760024. U bent van harte welkom bij Pedicure Praktijk Lotte wanneer u op zoek bent naar een professionele medische pedicure in Oldenzaal of Denekamp.