PedicureGezocht.nl . PedicureGezocht
pedicure vinden en pedicure zoeken.

Pedicuresalon Voetzorg Totaal -Tilburg

Voor een professionele pedicurebehandeling kunt u bij mij terecht. Voor het behandelen en verzorgen van eelt, likdoorns, kalknagels, kloven en ingroeiende nagels, etc. Ook voor de diabetische voet en reumatische voet, overige risicovoet, Specialistische technieken. Kortom, maak uw voeten blij met mij. Ik kijk niet naar de tijd maar naar uw voeten!
0640577207
silvia_akgul@hotmail.com

Website
Www.voetzorgtotaaltilburg.com

Pedicuresalon Voetzorg Totaal -Tilburg

Allround Pedicure
Oncologische Voetzorg
Lochemstraat 12, Tilburg Kwalificaties
Voor een professionele pedicurebehandeling kunt u bij mij terecht. Voor het behandelen en verzorgen van eelt • likdoorns • kalknagels • kloven en ingroeiende nagels • etc. Ook voor de diabetische voet en reumatische voet • overige risicovoet • Specialistische technieken. Kortom • maak uw voeten blij met mij. Ik kijk niet naar de tijd maar naar uw voeten!

Omschrijving

Mijn naam is Firdevs, mijn praktijk is gevestigd aan de Lochemstraat 12 in Tilburg op de 1e verdieping. Als medisch pedicure geef ik u een professionele pedicure behandeling. Mijn motivatie om een pedicure praktijk te starten is ontstaan uit mijn interesse voor het menselijk lichaam. Deze interesse is mede gevoed door mijn wens om mensen te helpen en bevind ik me nu in een levensfase waarbij ik een optimale balans heb gezocht tussen mijn interesses, werk, zelfstandig ondernemen en mijn gezin. Mijn diensten bestaan uit het geven van zeer diverse voetbehandelingen. Dat varieert van een basis voetbehandeling. tot het verhelpen van allerlei voorkomende ongemakken zoals: Eelt, likdoorns, mycosenagels/schimmelnagels, ingroeiende nagels etc. Verder geef ik, als u dat wenst, ook een zeer uitgebreide behandeling met o.a. een variatie aan verschillende voetbaden en voetmassage, kortom een weldaad voor uw voeten! Voor bepaalde aandoeningen zoals ernstige ontstekingen, voetwratten etc. wordt u doorverwezen naar een arts of podotherapeut. Doordat ik veel geduld en persoonlijke aandacht aan mijn cliƫnten besteed, is het ook voor mij persoonlijk een voldoening als iemand na de voetbehandeling zichtbaar en merkbaar tevreden is. Voor meer informatie bezoekt u mijn website. Natuurlijk kunt u mij ook bellen op telefoonnummer 0640577207.